Jurgen: ''Ο Mo δεν έχει να αποδείξει τίποτα στην Chelsea''

Ο Mohamed Salah δεν έχει κανένα σημείο να αποδείξει αυτό το Σαββατοκύριακο στον αγώνα με την Chelsea, τόνισε ο Jürgen Klopp.










Ο Salah πέρασε ένα χρόνο στο Stamford Bridge μετά την ένταξή του από τη Βασιλεία τον Ιανουάριο του 2014, αλλά βρήκε τις ευκαιρίες δύσκολο να έρθουν κατά την περίοδο εκείνη.

Μετά από μόλις 13 εμφανίσεις στην Premier League για τους Blues, ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε στη Fiorentina με δανεισμό και στη συνέχεια έκανε μόνιμη μετάβαση στην AS Roma το καλοκαίρι του 2015.

Και μετά από δυόμισι ευνοϊκές σεζόν στη Serie A, ο διεθνής Αίγυπτος υπέγραψε για τη Liverpool πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη σεζόν 2017-18 - με 19 παιχνίδια για τους κόκκινους μέχρι τώρα να αποφέρουν μια εξαιρετικά εντυπωσιακή απόδοση με 14 γκολ.

Ο Salah αναμένεται να αντιμετωπίσει την Chelsea για πρώτη φορά από την στιγμή που έφυγε όταν η πλευρά του Antonio Conte θα επισκεφθεί το Anfield το Σάββατο, αλλά ο Klopp απέρριψε την ιδέα ότι το No.11 θα έχει έξτρα κίνητρο από τον «απογοητευτικό χρόνο» του στο δυτικό Λονδίνο.

Αντίθετα, ο Γερμανός σκέφτηκε ότι ο 25χρονος απλώς αντιμετώπισε ένα δύσκολο πέρασμα στο Stamford Bridge όπως και ένας άλλος παίκτη που έχει αναδειχθεί στην Premier League αυτή τη σεζόν.









  "Απογοητευτικός χρόνος; Δεν μπορώ πραγματικά να το καταλάβω. Ήταν πολύ νεαρός σε μια πολύ ισχυρή ομάδα και δεν έπαιξε πολύ, αυτό συμβαίνει πολύ συχνά ", δήλωσε ο Klopp στην συνέντευξη Τύπου του πριν από τον αγώνα την Παρασκευή.

  " Ένας άλλος παίκτης σε παρόμοια κατάσταση είναι ο Kevin De Bruyne, ο οποίος δεν κάνει και πολλά λάθη στη Manchester City. Προφανώς ήταν δύσκολο σε αυτούς τους χρόνους να έρθουν στην ομάδα [Chelsea], είχαν ήδη μια φανταστική επιθετική ομάδα.

  " Ήταν πετυχημένοι σε αυτό το διάστημα οπότε κανείς δεν ήταν υπεύθυνος για αυτό, σίγουρα όχι ο Mo. Πήρε την επόμενη ευκαιρία, πήγε για με δανεισμό στη Fiorentina και στη συνέχεια έκανε τη μεταφορά στη Ρώμη και στη συνέχεια ήρθε στη Liverpool, αυτός είναι ένας ενδιαφέρον δρόμος.

  "Αυτός βελτιώθηκε πολύ, σίγουρα, ιδιαίτερα σωματικά. Ήταν ήδη πολύ καλός παίκτης, όπως είπα λίγες φορές που τον είδα για πρώτη φορά στη Βασιλεία - ήταν ήδη γρήγορος! Αλλά αυτό είναι πολύ καιρό πριν.

  "Δεν νομίζω ότι πρέπει να αποδείξει κάτι, δεν νομίζω ότι το βλέπει έτσι, γιατί είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση. Ως νεαρός παίκτης μπορεί να πας εκεί και να μην τα καταφέρεις, οπότε προσπαθείς να το κάνεις με διαφορετικό τρόπο.

  "Το έκανε, τελικά πέτυχε έτσι είναι στη Liverpool. Αν θα είχε ήδη παίξει καλύτερα στην Chelsea, δεν θα τον είχαμε πιθανώς αυτή τη στιγμή, γι 'αυτό είμαι χαρούμενος για την κατάσταση."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.