Klopp: «Κανείς δεν πιστεύει πραγματικά σε μας!»

Δηλώσεις έκανε ο Jurgen Klopp ενόψει του αγώνα με την Chelsea. Μιλώντας αρχικά για το ματς με τη Sevilla είπε ότι κανείς δεν πιστεύει πραγματικά στην ομάδα.

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας.



"Μετά το παιχνίδι με τη Southampton, που ήταν πραγματικά καλό, όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι. Μετά παίζεις με τη Sevilla. Δεν είχαμε και το τέλειο 1ο ημίχρονο όμως το σκορ ήταν φανταστικό. Μετά το 2ο μέρος μερικά πράγματα ήρθαν ξανά στην επιφάνεια. Σου μιλούν οι άνθρωποι και νιώθεις αμέσως τη διαφορά. Κανείς δεν πιστεύει πραγματικά σε μας. Μπορείς να το νιώσεις. Αν τα πάμε καλά τότε λένε "Ναι!", αν όχι τότε λένε "Ωχ πάλι τα ίδια...!". Η δουλειά μας είναι να είμαστε σταθεροί. Σαν ομάδα πρέπει να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή είναι η πρόκλησή μας. Τώρα είναι η Chelsea, η περσινή πρωταθλήτρια. Παίζουμε απέναντί τους στις 5:30 και θα τους έχουμε κερδίσει στις 7:15 αν αυτό είναι δυνατόν. Είμαι χαρούμενος για πολλά πράγματα τα οποία όμως πρέπει να δείξουμε."

Ο Γερμανός τόνισε ότι η έλειψη εμπειρίας ήταν αυτή που στοίχησε τους 3 βαθμούς στο ματς στην Ισπανία, που θα εξασφάλιζε και την πρόκριση της Liverpool στους 16 σαν πρώτη του ομίλου.

"Είμαστε συχνά σε αυτή τη θέση όπου γνωρίζουμε πως με μια νίκη εξασφαλίζουμε την πρόκριση από το group. Όπως είναι φυσιολογικό προσπαθήσαμε να αμυνθούμε. Αμυνθήκαμε όμως με το λάθος τρόπο. Δείξαμε πολλά σημάδια πραγματικά σωστής νοοτροπίας. Ξέρω τα παιδιά καλύτερα από εσάς. Ξέρω ότι πραγματικά το θέλουν. Απλά διάλεξαν το λάθος τρόπο. Δεν θα άλλαζε αυτό μέχρι το 3-2. Στη ζωή όμως πρέπει να πάρεις εμπειρίες για να μάθεις."

Δε δίστασε να πει πως ο ίδιος δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση ούτε στο 1ο μέρος:

"Ναι, κάναμε λάθη, ναι, ήμασταν παθητικοί. Σε πολλές περιπτώσεις ήμασταν πολύ πίσω σαν ομάδα. Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο, αυτλό είναι αλήθεια. Δεν ήμουν και τόσο χαρούμενος στα πρώτα 45 λεπτά αλλά σκοράραμε γκολ. Πήραμε πολλά περισσότερα από αυτό το παιχνίδι από το αποτέλεσμα."

Ζήτησε φυσικά και τη στήριξη των οπαδών των οποίων τη συνεισφορά θεωρεί πολύτιμη:

"Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με την Chelsea. Θα είναι στο Anfield και αν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, θα έλεγα ότι αυτό θα μας βοηθούσε."










Η Liverpool πάντως είναι αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια με αντίπαλο την Chelsea, ενώ με νίκη της θα συγκατοικούν αμφότερες στους 25 βαθμούς.
Μιλώντας για τους Λονδρέζους δεν δίστασε να πει πως τους θεωρεί πραγματικά πολύ καλή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στην περσινή πορεία τους αλλά και στην πρωτοπόρο Manchester City:

"Είναι πραγματικά δύσκολο σε αυτό το πρωτάθλημα να παίζεις δυο φορές στην ίδια σεζόν ειδικά όταν χάνεις παίκτες. Έχασαν δύο πολύ σημαντικούς παίκτες τον Matic και τον Costa. Στην Chelsea της περασμένης χρονιάς όλα δούλεψαν καλά σχεδόν σε όλα τα ματς. Αμύνονταν πολύ καλά και δεν χρειάζονταν πολλές φάσεις για να πάρουν τα παιχνίδια. Είναι ακόμα πολύ καλοί. Είναι σε μια θέση που πιθανόν να περίμεναν ότι θα είναι. Η Manchester City πετάει και μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί, αλλά η Chelsea παραμένει μια φανταστική ομάδα." 
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.