Καλώς Ήλθατε στο Νέο μας site!


Καλώς Ήλθατε στο καινούριο μας site!

Ύστερα από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά,και φυσικά με την δική σας αγάπη και στήριξη,φτιάξαμε το καινούριο site για να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη.

Το Νέο site το δημιουργήσατε εσείς με την δική σας αγάπη.Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την δημιουργία του είναι από τα έσοδα του blog.

Προσπαθούμε για την δική σας ενημέρωση και πληροφόρηση.Την έγκυρη και έγκαιρη είδηση όλο το 24ωρο!Με την δική σας στήριξη προστατευόμαστε από κάποιους που προφανώς δεν επιθυμούν την λειτουργία αυτού του site και προσπαθούν να μας ''βγάλουν'' από τον δρόμο την καλής πληροφόρησης.

Σαφώς και δεν είμαστε οι καλύτεροι όμως η προσπάθεια και μόνο που δείχνουμε αξίζει πολλά συγχαρητήρια.Και δεν το λέω για μένα,αλλά γενικά για την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά για να λειτουργεί το LiverpoolFans.gr!

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνουμε ούτε να κοιμηθούμε!Κι αυτό γιατί αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να την στηρίζουμε όπου κι αν βρισκόμαστε.Η καλή και σωστή πληροφόρηση είναι το παν για ένα site.

Θέλω να πιστεύω και εγώ αλλά και εσείς πως το site θα εξακολουθεί να λειτουργεί και τα επόμενα χρόνια.Όσο πιο πολύ μας στηρίζεται και μας αγαπάτε τόσο καλύτερη και έγκυρη θα είναι η πληροφόρηση.

Σκοπός μας είναι να μαζευτούμε όλοι οι φίλοι της Liverpool εδώ,και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και της χαρές που μας προσφέρει αυτή η ομάδα.Τις λύπες αλλά και τις συγκινήσεις!Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός που συνέβηκε λίγο μετά την ήττα από την Stoke.

Πολλοί φίλοι της Liverpool απογοητεύτηκαν όμως πολλοί ήταν και αυτοί που την στήριξαν.Δεχθήκαμε πολλά σχόλια από εσάς που αγαπάτε και στηρίζεται την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της,που λέγατε''Δεν πειράζει συνεχίζουμε παρακάτω.Προχωράμε μπροστά'' ή ''Μια ήττα είναι.Παίξαμε καλά όμως.Πάμε για νίκη με την Tottenham.''

Αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που μας δίνει και εμάς την δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την αγάπη για τον σύλλογο,να δουλεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να μπορούμε όλοι να στηρίζουμε την ομάδα αλλά και το site μας.

Ύστερα από προσπάθειες που έγιναν πετύχαμε κάποιες συνεργασίες.Πρώτη συνεργασία είναι με το KopSource.Συνεχίζουμε δυνατά και πιστεύουμε πως θα έρθουν κι άλλες στο μέλλον.

Μπορείτε και εσείς να συμβάλετε σε αυτήν την προσπάθεια.Αν θέλεις και έχεις ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή σου μπορείς να γίνεις αρθρογράφος του site.Επικοινώνησε μαζί μου στο παρακάτω mail.

nickarmy.nikos@windowslive.com


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.