Liverpool 2 - 2 Sunderland - Βαθμολογίες παικτών: Ένα 7,5 και μετά.. το χάος!

Η ομάδα μας κατάφερε και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, αφού για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα (και μάλιστα 2 τερμάτων) που είχε αποκτήσει. Το liverpoolfans.gr σας παρουσιάζει τις βαθμολογίες των παικτών μας:

Simon Mignolet: Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ, όχι στο ότι δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το σουτ του Johnson, αλλά στον τρόπο που έστησε το τείχος. 2 σουτ στην εστία, 2 γκολ για τη Sunderland, ο Bέλγος ξανά δεν ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε.

Βαθμολογία: 4/10


                             Σταθερότατος για άλλον έναν αγώνα ο Clyne, εδώ δέχεται τις οδηγίες του Zeljko Buvac.

Nathaniel Clyne: Προωθήθηκε αρκετές φορές από δεξιά, και η ομάδα τον χρειάστηκε ώστε να δώσει "πλάτος", σε μια πολύ κλειστή άμυνα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και πολύ επιτυχημένες οι επελάσεις του, ωστόσο ο Άγγλος σπάνια είναι κακός, και για άλλο ένα παιχνίδι ήταν από τους σταθερότερους παίχτες της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 6/10

Alberto Moreno: Δεν προσέφερε κάτι καλό επιθετικά, είχε 2 ευκαιρίες να σκοράρει, μία μετά από πάσα του Lallana, μία μετά από τακουνάκι του Firmino, αλλά δεν τα κατάφερε. Αμυντικά παραμένει το ίδιο ασταθής.

Βαθμολογία: 4.5/10

Dejan Lovren:  Αποχώρησε νωρίς στον αγώνα τραυματίας, με τράβηγμα (πού αλλού?) στο δικέφαλο.

Βαθμολογία: 5/10

Mamadou Sakho: Θα ήταν μια μέτρια εμφάνιση για το Γάλλο, καθώς δε χρειάστηκε να επέμβει κάπου, μέχρι το γκολ του Defoe, στο οποίο δεν μπόρεσε να ανακόψει τον έμπειρο Άγγλο.

Βαθμολογία: 4/10

Joe Allen: Στην επανεμφάνισή του στην αρχική εντεκάδα, έδειξε κάποια καλά στοιχεία με επικίνδυνες πάσες, δεν κατάφερε όμως να φανεί ιδιαίτερα. Αποχώρησε στη λήξη του ημιχρόνου με τράβηγμα στο δικέφαλο.

Βαθμολογία: 5.5/10

Jordan Henderson: Aπλά πολύ κακός. Καμία σταθερότητα, πολλές λάθος πάσες, πολλά λάθος κοντρόλ. Φαίνεται ότι ο τραυματισμός του συνεχίζει να τον επηρεάζει. Αντικαταστάθηκε προς το τέλος του αγώνα από το Lucas.

Βαθμολογία: 3.5/10


                              Άλλο έναν κακό ματς για τον Emre Can, που δείχνει να μην πατάει καλά στα πόδια του.

Emre Can: Tα ίδια με τον Henderson. Έχασε πολλές φορές την μπάλα, και δείχνει ότι δεν είναι ικανός να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα στη δημιουργία παιχνιδιού. Όσες φορές έκανε κάτι καλό, το επόμενο λεπτό το κατέστρεφε μόνος του.

Βαθμολογία: 3.5/10

James Milner: Από τους καλύτερους της ομάδας μας, (χωρίς βέβαια αυτό για το συγκεκριμένο αγώνα να είναι μεγάλη επιβράβευση), δημιούργησε με ωραία σέντρα το πρώτο γκολ της ομάδας μας, και γενικά ήταν πολύ δραστήριος. Έπρεπε να είχε σουτάρει σε μια ευκαιρία που δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 6/10


            O δημιουργός και ο εκτελεστής: Roberto Firmino και Adam Lallana, πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ της ομάδας μας.

Adam Lallana: Κλασικό μέτριο παιχνίδι από τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, που για άλλον έναν αγώνα η κίνησή του χωρίς την μπάλα ξεχώρισε. Έδωσε μια ωραία πάσα στο Moreno που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Ισπανός, ενώ ήταν εκεί που έπρεπε για να του σερβίρει ο Roberto Firmino ένα εύκολο γκολ. Όχι τρομερά πράγματα, αλλά σίγουρα υπήρχαν συμπαίκτες του που ήταν πολύ χειρότεροι.

Baθμολογία: 6/10


 O Robero Firmino γράφει το 1-0 για την ομάδα μας με κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα του James Milner.

Roberto Firmino: Ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας επιθετικά, έβαλε ένα γκολ, δημιούργησε και ένα δεύτερο, και γενικά ήταν η μεγαλύτερη απειλή επιθετικά. Στα αρνητικά το γεγονός πως δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα, ωστόσο, σέντερ φορ έπαιξε, τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω.

Βαθμολογία: 7.5/10 (ΜΟΤΜ)

Κοlo Toure (στη θέση του Dejan Lovren στο 12'): Μπήκε στο 12 στη θέση του τραυματία Lovren, και δε χρειάστηκε να επέμβει σε κανένα σημείο του αγώνα, όπως και δεν έχει ευθύνη για κάποιο από τα 2 γκολ των μαυρόγατων.

Βαθμολογία: 5/10

Jordon Ibe (στη θέση του Joe Allen στο 45'+2'): Έδωσε στην ομάδα κάποιο "πλάτος" που είναι απαραίτητο για να διασπάσει κάποιος μια κλειστή άμυνα. Έιχε ένα καλό σουτ να βγαίνει κόρνερ, και γενικά έδωσε μια πιο επιθετική πνοή στην ομάδα μας.

Βαθμολογία: 6/10

Lucas Leiva (στη θέση του Jordan Henderson στο 86'): Μπήκε στο παιχνίδι για να κρατήσει η ομάδα μας το προβάδισμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Βαθμολογία: -

Jurgen Klopp: Δεν παρευρέθηκε στον αγώνα, καθώς είχε μια επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα, οπότε δεν μπορεί να κριθεί. Ερωτηματικό παραμένει όμως, και πάλι η μη χρησιμοποίηση του Benteke από την αρχή, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σίγουρο πως θα κλειστεί στα καρέ της.

Βαθμολογία: -


              Οι φίλαθλοι της ομάδας μας αποχώρησαν στο 77ο λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πολύ ακριβά εισιτήρια.

Fans: Σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας του για τις τιμές των εισιτηρίων στο Main Stand για τον επόμενο χρόνο, οι οποίες θα είναι στις 77 λίρες, κάποιοι από τους kop-ίτες της ομάδας μας αποχώρησαν στο 77ο λεπτό, αφήνοντας κενές θέσεις στο στάδιο. Πριν φύγουν, τραγούδησαν ένα βροντερό "Υou'll Never Walk Alone".

Βαθμολογία: 10/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός



Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.