Γκολ και..φύγαμε ταμείο!


Φαίνεται πως τα προκριματικά του Euro 2012 ήταν απλός μια μικρή...παύση των επιτυχιών μας αφού χθες επιστρέψαμε για τα καλά στο ταμείο!

Κάναμε το απόλυτο 6/6 και πετύχαμε εκπληκτικό ταμείο με την βοήθεια φυσικά και της τύχης.Πιάσαμε χθες το διπλό της Καρλάιλ,τους άσσους των Λέιτον Όριεντ και Μίλτον Κεινς Ντος,το under της Καρταχένας και φυσικά τους άσσους των Φλίτγουντ και Σούτον με απόδοση 2.05 και 2.10 αντίστοιχα!

Με πολύ απλά λόγια κάναμε μια μικρή παύση με τον κουβά των προκριματικών όμως επιστρέψαμε άμεσα στο ταμείο!Σήμερα θα συνεχίσουμε το σερί μας και θα ασχοληθούμε με την Serie B.Αργήσαμε και σήμερα τα προγνωστικά μας αφού μέχρι και αυτήν την ώρα έχουμε μεγάλη κινητικότητα στην ασιατική αγορά και οι αποδόσεις έχουν συνεχής πτώση!

Έτσι λοιπόν,ξεκινάμε με τον άσσο της Βερόνα με απόδοση 1.80 όπου στην Ασία έχει πολλά πονταρίσματα και συνεχώς το ματς γέρνει προς τον άσσο.

Συνεχίζουμε με τον άσσο της φορμαρισμένης και εξαιρετικής εντός έδρας Γιούβε Στάμπια με απόδοση 1.80 και κλείνουμε την τριάδα μας με το under της Σασουόλο με απόδοση 1.65.

Αν έχετε μικρό φόβο ότι κάποιο από αυτά τα ματς θα ''σπάσει'' βάλτε τα σε σύστημα 2-3 για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.


Πρόταση:

Βερόνα-Κροτόνε 1 1.80
Γιούβε Στάμπια-Αλμπινολέφε 1 1.80
Γιούμπιο-Σασουόλο under 1.65


Πρόταση με αρκετό ρίσκο:

Σαμπντόρια-Βιτσέντζα 1 1.55
Γκροσέτο-Βαρέζε γκολ/γκολ 1.75
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.