Δεν προλαβαίνει Τότεναμ ο Μπεντέκε, οριακά ο Φιρμίνο. Γύρισαν οι διεθνείς!


Με το πρώτο ματς του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδας να κοντοζυγώνει η ανυπομονησία έχει φτάσει στο κόκκινο, τόσο για τους οπαδούς όσο και για τους ίδιους του παίχτες!

Ωστόσο από ότι φαίνεται δεν θα καταφέρουν όλοι να είναι παρόντες στην δύσκολη έξοδο στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ με τον νέο τους προπονητή!

Ο Κρίστιαν Μπεντέκε στάθηκε άτυχος καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ιγνυακό τένοντα και έτσι η πρώτη του συμμετοχή με τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία παρατείνεται.

Από την άλλη ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στη μέση εδώ και κάμποσες εβδομάδες, όταν στην αναμέτρηση απέναντι στην Καρλάιλ για το Κάπιταλ Ουάν Καπ έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Ο Βραζιλιάνος είναι στο όριο από το να πάρει το πράσινο φως ώστε να συμμετέχει στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, έχοντας ακολουθήσει μέχρι στιγμής ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει!

Σίγουρα εκτός παραμένουν ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον αλλά και ο Τζον Φλάναγκαν που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τις αποθεραπείες τους.

Παρολ'αυτά ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους διεθνείς με τις τελευταίες προσελεύσεις να είναι αυτές των Σιμόν Μινιολέ, Ντιβόκ Οριγκί, Μάρτιν Σκρτελ, Τζο Άλλεν, Τζόρντον Άιμπ και Τζο Γκόμεζ!

Μάλιστα ο νεαρός αμυντικός παρά το αρχικό πρόβλημα που φάνηκε να αντιμετωπίζει στο γόνατο στη νίκη της Αγγλίας Κ21 απέναντι στο Καζακστάν, τελικά δεν έχει τίποτα το σοβαρό και τέθηκε άμεσα στη διάθεση του προπονητή του. Ο Γκόμεζ πιστεύεται πως ένιωσε ένα τσίμπημα σε σύνδεσμο του δεξιού του γονάτου και έτσι η περίπτωση του αναμένεται να εκτιμηθεί περαιτέρω. 

Τέλος, ο Κλοπ σήμερα Τετάρτη κατάφερε να βρεθεί με όλη την ομάδα του για πρώτη φορά καθώς παρόντες της Δευτέρα ήταν μόνο οι Τζέιμς Μίλνερ, Ντέγιαν Λόβρεν, Φιλίπε Κουτίνιο, Κόλο Τουρέ, Ντάνιελ Στάριτζ, Μαμαντού Σακό, Λούκας Λέιβα, Αλμπέρτο Μορένο και Ζοάο Κάρλος Τεϊξέιρα, με τους τρεις Άγγλους, Άνταμ Λαλάνα, Ναθάνιελ Κλάιν και Ντάνι Ινγκς να προστίθενται την Τρίτη μαζί με τους επίσης διεθνείς Εμρέ Τσαν και Άνταμ Μπόγκνταν. 

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpool Echo


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.