Ο Dalgish θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς



Ο προπονητής της Λίβερπουλ Kenny Dalglish θα επικεντρωθεί μόνο στους δικούς του παίχτες για τον αγώνα της Κυριακής και όχι με εκείνους της Τσέλσι.

O Dalgish, ο οποίος είναι από τον Ιανουάριο στην ομάδα, είχε για μόνο έναν μήνα τον Τόρρες διαθέσιμο, μέτα την μεταγραφή του στην Τσέλσι με το ποσό των £50 εκατ! Πήρε τα μέγιστα όμως από τον Μεϊρέλες, ο οποίος σε 5 αγώνες πέτυχε 6 γκολ!! Στην συνέχεια όμως τον έχασε και αυτόν αφού το καλοκαίρι μετακόμισε στους Μπλε...Να σημειώθει ότι ο Τόρρες έχει μόλις 3 γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Τσέλσι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς πλέον...δηλωσε ο Dalgish.

Ο Kenny Dalgish δήλωσε πως ''Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι τρεις βαθμοί και θα το επιδιώξουμε, κάτι το οποίο εξαρτάται από εμάς, αλλά και από αυτούς...Πρέπει να επαναλάβουμε ξανά την περσίνη νίκη μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ''.

Ο Dalglish προέβη σε επτά μεταγραφές το καλοκαίρι και έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία στο ρόστερ της ομάδας. Το αφεντικό της Λίβερπουλ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι έχουν επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους.

''Κάποιοι θα έρθουν και θα εγκατασταθούν αμέσως και πιστεύω ότι κάθε ένας από αυτούς έχει έρθει σε διακανονισμό γρήγορα. Μερικοί παίκτες βρίσκουν το βάρος της προσδοκίας δύσκολο να συνηθιστεί, αλλά όχι αυτοί οι συγκεκριμένοι παίκτες''.

''Για εμάς είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε τους σωστούς ανθρώπους και είμαστε επίσης ευτυχείς που κανείς δεν πρόκειται να φοβηθεί να παίξει για αυτό το σύλλογο και τις παραδόσεις που έχει''.

by http://www.lfconline.com
Share on Google Plus

About Giannis Karyotis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.