''Χτυπάει'' Mikel Zaton η Liverpool (vid)

Την απόκτηση του 16χρονου νεαρού επιθετικού Mikel Zaton από την Bilbao γλυκοκοιτάζει η Liverpool σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα.

Χαρακτηριστικά η πολύ γνωστή εφημερίδα El Correo αποκαλύπτει τις διαπραγματεύσεις των δυο συλλόγων για την μετακίνηση του νεαρού επιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί η ομάδα του King Kenny να μην έχει κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για την ακαδημία του συλλόγου όπου μετά τους Ibe,Teixeira,Smith και Pelosi προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμα πιτσιρικά.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο επιθετικό ο οποίος την φετινή σεζόν με την φανέλα της Bilbao έχει πετύχει 25 γκολ σε 28 εμφανίσεις έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του ήδη 5 χατ-τρικ!

Το κόστος της μετακίνησής του δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο οι άνθρωποι της Liverpool γνωρίζουν ότι δεν ''παίζουν'' μόνοι τους καθώς ενδιαφέρον για τον 16χρονο πιτσιρικά έχουν δείξει και οι Real Madrid και Barcelona!

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι δυο σύλλογοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και όπως όλα δείχνουν ο Mikel Zaton το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Anfield.

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.