Simon Mignolet: ''Η δύναμη μας είναι ότι δουλεύουμε σαν ομάδα''


Οι Reds επιστρέφουν στη δράση στην Premier League, αντιμετωπίζοντας την Leicester το βράδυ της Δευτέρας, μετά από ένα δεκαπενθήμερο κενό μετά από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Tottenham, όπου ανέβασε την ψυχολογία και την πεποίθηση για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.


Με 13 παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Jürgen Klopp είναι συγκεντρωμένη για την επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως απαιτείται μια συνεπής πορεία στις εμφανίσεις από τώρα, μέχρι τον Μάιο.

Ο Simon Mignolet, διανύει την τέταρτη σεζόν του με τον σύλλογο και νιώθει την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ όλων των παικτών και εξηγεί τι σημαίνει αυτό για τους αντιπάλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βέλγος γκολκίπερ στο liverpoolfc.com

«Έχουμε 25 παίκτες στα αποδυτήρια, αλλά στο τέλος υπάρχουν μόνο 11 που μπορούν να παίξουν, οπότε όπως είναι φυσιολογικό, θα υπάρχουν πάντα λίγα παιδιά που είναι απογοητευμένα κάθε Σαββατοκύριακο.
Αγωνιζόμαστε για τον ίδιο στόχο όμως, και νομίζω ότι αυτή είναι η δύναμή μας αυτή τη σεζόν: Να δουλεύουμε σαν ομάδα»

«Όταν πρωτοήρθα εδώ ήταν κάτι το διαφορετικό, ο Luis Suarez και ο Daniel Sturridge έβαζαν όλα τα γκολ και ο Steven Gerrard έπαιζε ακόμα, τώρα ο κίνδυνος προέρχεται από τη δύναμη και την ενότητα της ομάδας.
Προχωράμε μαζί και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για να αμυνθούμε, ελπίζοντας ότι κάποιος θα βάλει γκολ στο άλλο άκρο του γηπέδου.
Πίσω στις προηγούμενες μέρες, αν μπορούσες να σταματήσεις τον Luis, τότε είχες την ευκαιρία ενάντια στην Liverpool, αλλά τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις μια ολόκληρη ομάδα που παίζει για τον άλλον και υποθέτω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο»

«Η Leicester θα είναι παρόμοια με την Hull, την τελευταία ομάδα που χάσαμε μακριά από το Anfield.
Είναι μια σκληρή ομάδα και αυτό είναι φυσιολογικό, θα πρέπει να ταιριάξουμε τη σωματικότητα μας και στη συνέχεια να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας.
Αν μπορούμε να αναμίξουμε αυτά τα πράγματα μαζί, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα»

«Τα παιχνίδια ενάντια σε Chelsea & Tottenham, έδειξαν πως μπορούμε να παίξουμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλη την ώρα, όχι μόνο όταν σκεφτόμαστε ότι ''Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι''.
Δεν συμφωνώ ότι υπάρχουν μεγάλες και μικρές ομάδες στην Premier League, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, η Leicester εξακολουθεί να παίζει στο Champions League σε κάθε περίπτωση, έτσι δεν μπορείς να τους θεωρείς ως μια μικρή ομάδα»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.