Θέλει Gerrard η Ανζί!


Σενάριο επιστημονικής φαντασίας κυριαρχεί στον βρετανικό Τύπο που θέλει τον Steven Gerrard να μετακομίζει στην ρώσικη και πάμπλουτη Ανζί!

Με δημοσίευμά της η βρετανική ιστοσελίδα metro.co.uk ισχυρίζεται πως η Ανζί είναι έτοιμη να δελεάσει τον Steven Gerrard αλλά και τον Frank Lambard με τεράστια οικονομικά ποσά για να τους πείσει να μετακομίσουν στην Ρωσία.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης Σουλειμάν Κερίμοφ  μετά την απόκτηση των Ζιρκόφ και Ετό,δείχνει έτοιμος να τινάξει και πάλι την μπάνκα στον αέρα και να προσφέρει συμβόλαιο στους 2 Άγγλους διεθνής μέσους που θα αγγίζει τα 15 εκ. λίρες τον χρόνο στον καθένα!

Δεν ξέρει όμως πως στο ποδόσφαιρο εκτός από το χρήμα υπάρχει και ο άλλος παράγοντας που λέγεται ΑΓΆΠΗ και ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ!Έτσι λοιπόν,το LiverpoolFans.gr απαντάει στον πρόεδρο της Ανζί και του λέει ευθαρσώς να μην αγγίζει τον αρχηγό μας γιατί ένα τέτοιο σενάριο μόνο επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να είναι.

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει με τον Lambard αλλά ο Steven Gerrard δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τον σύλλογο της καρδιάς του!Ακόμα και τον ουρανό με τ'άστρα να του πρόσφερες!



Αναρτήθηκε:21/9/2011 20:37
Πηγή: metro.co.uk
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.