Klopp: "Το να ξέρεις ότι οι φίλαθλοι θα είναι μαζί σου ανεξαρτήτως των συνθηκών σημαίνει τόσα πολλά!"

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας:

Ο Jurgen Klop τονίζει την ετοιμότητα της Λίβερπουλ ενόψει του σημερινού αγώνα απέναντι στην Southampton.

Μετά τις 3 συνεχόμενες νίκες απέναντι στις Huddersfield Town, Maribor και West Ham United οι "κόκκινοι" θέλουν να σπάσουν την κατάρα της Southampton η οποία πάντα τους δυσκολεύει! Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jurgen Klopp:

"Ερχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι σε πολύ καλή φόρμα αν και μετά τα ματς των εθνικών ομάδων όλα φαίνονται σαν να ξεκινούν απ την αρχή. Τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά άσχετα με το σημερινό παιχνίδι. Ξεκινάμε ξανά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι."



Μίλησε φυσικά και με πολύ καλά λόγια για τον νυν προπονητή των "Αγίων", Mauricio Pellegrino, για τον οποίο έδειξε μεγάλη εκτίμηση:

" Ο Mauricio (Pellegrino) ξέρει καλά τα πράγματα εδώ αφού έχει παίξει όταν ήταν ο Rafa (Benitez) προπονητής αλλά το γήπεδο έχει αλλάξει από τότε. Τον καλοσωρίζουμε θερμά σαν έναν φίλο που επιστρέφει. Έχει πολύ μεγάλη προπονητική εμπειρία από την Ευρώπη και η Southampton πήρε μια πολύ έξυπνη απόφαση όταν ανάθεσε σε εκείνον την καθοδήγηση της ομάδας."

"Έχει ήδη καταφέρει να κάνει την ομάδα του έναν από τους πιό οργανωμένους και δύσκολους αντιπάλους στην κατηγορία. Θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη σήμερα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Επίσης πολλοί παίκτες της Southampton ξέρουν καλά πως είναι να κερδίζεις στο Anfield. Θα χρησιμοποιήσουν αυτή τους την εμπειρία σήμερα και εμείς πρέπει να παραμείνουμε υπομονετικοί."



"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας για το ρόλο που έπαιξαν βοηθώντας μας να βρούμε ξανά τα βήματά μας στα τελευταία παιχνίδια. Η συνεισφορά τους στα παιχνίδια με την Huddersfield Town, τη Maribor και τη West Ham ήταν εκπληκτική και αναμφίβολα βοηθητική για τους παίκτες μας."

"Το να ξέρεις ότι θα είναι μαζί σου ανεξαρτήτως των συνθηκών σημαίνει τόσα πολλά. Οποιοσδήποτε νοιάζεται για τη Λίβερπουλ ξέρει πως σήμερα στο Anfield πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας αν θέλουμε να κερδίσουμε. Ελπίζουμε ότι η ομάδα μπορεί να αποδώσει στο επίπεδο που θέλουν να τη βλέπουν οι φίλαθλοί μας. Αν το κάνουμε θα είμαστε σε πολύ καλή θέση είμαι σίγουρος!"
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.