Έκπληξη με Marko Marin! (vid)


Αποκλειστικές πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν χαρακτηριστικά για έντονο ενδιαφέρον της Liverpool για τον ''μαέστρο'' της Werder Bremen,Marko Marin και μάλιστα μιλούν για προχωρημένες συζητήσεις!

Τον 22χρονο άσσο πολιορκούν και άλλοι σύλλογοι από την Αγγλία και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον αποκτήσουν.Πιο αναλυτικά,ενδιαφέρον έχουν δείξει και η Arsenal αλλά και η Tottenham με τους δυο συλλόγους να παρακολουθούν στενά τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Τον χαρακτηρίζουν ''Γερμανό Μέσι'' και πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από την Μπουντεσλίγκα.Μάλιστα τον παίκτη τον συνδέουν άμεσα με την Arsenal λόγο των καλώς σχέσεων που έχουν οι δυο σύλλογοι μεταξύ τους και δεν θα μας φανεί παράξενο να τον δούμε με την φανέλα των Gunners κάποια στιγμή.

Όσο αναφορά το ενδιαφέρον της Liverpool το σχετικό δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο αναφέρει πως ο Marko Marin έχει της εκτίμησης του Kenny Dalglish και θεωρούν πως θα υπάρξει σίγουρα κίνηση τον προσεχής Ιανουάριο.

Πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του Liverpoolfans.gr,στο κόλπο της απόκτησης του έχουν μπει και η Roma αλλά και η Valencia και μάλιστα οι ''νυχτερίδες'' τον θεωρούν ως ιδανικό αντικαταστάτη του Juan Mata!

Η τιμή του ανέρχεται στα 20 εκ.ευρώ και η ομάδα του Merseyside δεν θα είχε πρόβλημα να δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό για ένα νεαρό ταλέντο.Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 20 εκ. που προσέφεραν στην Sunderland για τον Jordan Henderson.




Αναρτήθηκε: 2/10/2011 18:17


Πηγή: caughtoffside.com
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.