Καλή Liverpudlians Χρονιά! (pics)


Η ομάδα του LiverpoolFans.gr σας εύχεται Καλή Liverpudlians Χρονιά και ευτυχισμένο το 2012 και πάλι με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Γεμάτη χαρά,αισιοδοξία,πάνω απ'όλα υγεία σε όλους!Σας ευχόμαστε ολόψυχα το 2012 να μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη σας και στην καρδιά σας μιας και είναι δίσεκτο έτος!


Ευχόμαστε στον Andy Carroll Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε ολόψυχα το νέο έτος να ''ξυπνήσει'' και να αποδείξει την αξία του πετυχαίνοντας πολλά γκολ!


Ευχόμαστε στον Luis Suarez Καλή Χρονιά!Να συνεχίσει να πετυχαίνει γκολ και να μας χαρίζει υπέροχες στιγμές αλλά χωρίς να...''μιλάει''!


Ευχόμαστε στον Graig Bellamy Καλή Χρονιά!Να τορπιλίζει τα αντίπαλα δίχτυα με έναν ιδιαίτερο τρόπο όπως κάνει πάντα και να τελειώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα!


Ευχόμαστε στον εκλεκτό Dirk Kuyt Καλή Χρονιά και αν και είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας εμείς ευελπιστούμε πως θα παραμείνει σε μας για να μας χαρίσει και αυτός με τον δικό του τρόπο μερικές καλές στιγμές όπως αυτός ξέρει!


Ευχόμαστε στον τεράστιο αρχηγό και ηγέτη μας Steven Gerrard Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε λιγότερους τραυματισμούς.Να είναι πάντα υγιείς και να μας χαρίζει υπέροχες στιγμές με την αγαπημένη του ομάδα!YNWA Steven!


Ευχόμαστε στον Stewart Downing Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα στην ομάδα μας και να γράψει την δική του ιστορία με την ιστορική φανέλα της Liverpool!


Ευχόμαστε στον Jordan Henderson Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να αντικαταστήσει επάξια τον Steven Gerrard όταν κρεμάσει τα παπούτσια του ο μεγάλος μας αρχηγός!


Ευχόμαστε στον Charlie Adam Καλή Χρονιά και ελπίζουμε κι αυτός με την σειρά του να προσαρμοστεί εξίσου καλά στην ομάδα μας και να βοηθήσει με τον δικό του ''περίεργο'' τρόπο τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του!


Ευχόμαστε στον Maxi Rodriguez Καλή Χρονιά και αν και είναι ο πιο αδικημένος στην ομάδα ελπίζουμε  να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογό μας!


Ευχόμαστε στον Lucas Leiva Καλή Χρονιά και κυρίως καλή ανάρρωση.Ελπίζουμε να φτάσει κάποια στιγμή τον μεγάλο Xavi Alonso!


Ευχόμαστε στον πιτσιρικά Jonjo Shelvey Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε να καθιερωθεί κάποια στιγμή στον σύλλογό μας γιατί έχει τρομερές δυνατότητες και του αξίζει μια θέση στο ρόστερ!


Ευχόμαστε στον τρομερό Jay Spearing Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε ολόψυχα μια λαμπρή καριέρα στον σύλλογό μας!


Ευχόμαστε στον Glen Johnson Καλή Χρονιά!Να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και να μας προσφέρει ανάλογες στιγμές όπως στο ματς με την Chelsea!


Ευχόμαστε στον Jose Enrique Καλή Χρονιά και καλή σταδιοδρομία στην ομάδας μας!


Ευχόμαστε στον ''γκρινιάρη'' Fabio Aurelio Καλή Χρονιά με λιγότερες γκρίνιες και περισσότερη προσπάθεια ώστε να αιτιολογήσει την θέση του στον σύλλογό μας!


Ευχόμαστε στον μαχητή Martin Skrtel Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια τόλμη και το ίδιο πάθος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας!


Ευχόμαστε στον ''ταλαιπωρημένο''(από τραυματισμούς) Daniel Agger Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε λιγότερους τραυματισμούς στο μέλλον και περισσότερη δουλειά!


Ευχόμαστε στον τεράστιο Jamie Carragher Καλή Χρονιά και καλή σταδιοδρομία στο νέο του πόστο που θα αναλάβει στον σύλλογό μας μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του!


Ευχόμαστε στον βραβευμένο Pepe Reina Καλή Χρονιά και του ευχόμαστε ανάλογα βραβεία στο μέλλον με την φανέλα των Reds!


Ευχόμαστε στον Θρύλο King Kenny Καλή Χρονιά!Να πετύχει στην ομάδα μας και σαν προπονητής ότι έχει πετύχει και ως παίκτης και του ευχόμαστε να καταφέρει να κάνει νταμπλ με την ιστορικότερη ομάδα του Νησιού!YNWA Kenny!


Χρόνια πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά!!!!!!!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.