Klopp: Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι

Ο Jurgen Klopp είναι σίγουρος ότι η Liverpool θα είναι έτοιμη ακόμα και χωρίς τους κεντρικούς αμυντικούς Joel Matip και Dejan Lovren για τη διαδρομή του Σαββάτου στο Leicester.

Γράφει ο Ανέστης Καρανάκης...










Η κατάσταση των δύο κεντρικών αμυντικών θα εκτιμηθεί για το επερχόμενο ταξίδι στο King Power Stadium, με τον Lovren να έχει χάσει τους τελευταίους δύο αγώνες εξαιτίας ενός προβλήματος στην πλάτη, ενώ ο Matip υπέστη κάκωση εναντίον της Burnley το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, ο Klopp είναι σίγουρος ότι οι προετοιμασίες των Reds δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από τις αμφιβολίες τραυματισμών.

Όταν ρωτήθηκε πως θα διαχειριστεί έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό και των δύο παιχτών , ο ίδιος απάντησε: “Θα ήταν το τρίτο παιχνίδι στη σειρά για τον Ragnar, αν παίξει πάλι. O Joe έπαιξε στο κέντρο της άμυνας, οπότε θα έπρεπε να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε αν θα ήταν έτσι. Ελπίζω να μην είναι έτσι.’’

  “Τότε ο Τrent παίζει πιθανότατα ξανά ως ακραίος αμυντικός και μετά από τρεις μέρες πάλι γιατί ο Joe είναι τιμωρημένος, πράγματα όπως αυτό – είναι μία κανονική μέρα για έναν προπονητή.

  “Θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά μέχρι να ξέρω δεν επαληθεύεται ακριβώς η κατάσταση. Πρέπει να περιμένω και να κάνουμε προπόνηση με τα παιδιά για να δω αν μπορούν να κάνουν προπόνηση σήμερα. 

  “Τότε θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα και στη συνέχεια θα δούμε μέχρι το Σάββατο, αλλά υπάρχουν ακόμα δύο ημέρες για να δούμε ποιοι παίχτες είναι διαθέσιμοι. 

  “Είναι μία φυσιολογική κατάσταση δεν είναι χειρότερη ή καλύτερη από άλλες καταστάσεις. Έτσι είναι. Οι παίχτες μπορούν να αρρωστήσουν μέσα στη νύχτα και στη συνέχεια να πρέπει να κάνεις άλλο πλάνο. Για αυτό προετοιμαζόμαστε για τα πάντα, όταν γνωρίζουμε ποιον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. 


Ο Jürgen Klopp εξήγησε επίσης γιατί πρέπει να δοθεί χρόνος στον Alex Oxlade-Chamberlain να έχει αντίκτυπο στη Liverpool.










Ο διεθνής Άγγλος είχε ένα πρώτο ξεκίνημα ως βασικός για τους Reds την Τρίτη το βράδυ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το πλάνο, προσωπικά ή συλλογικά, καθώς η ομάδα υπέστη ήττα με 2-0 κατά της Leicester City στο Carabao Cup.

Οι άνδρες του Klopp επιστρέφουν στο King Power Stadium το Σάββατο για άλλη μια συνάντηση αυτήν τη φορά στην Premier League και ο πεοπονητής ρωτήθηκε για το πλήρες ντεμπούτο του Oxlade-Chamberlain κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του πριν από τον αγώνα.

  Ο Ox είχε μερικές πολύ καλές καταστάσεις και μερικές ατυχείς καταστάσεις", δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Melwood.

  “Νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά τις στιγμές που θα μπορούσες να δεις ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού και σε όλα αυτά.

  “Είχε ένα μικρό πρόβλημα με τη γάμπα, όχι έναν τραυματισμό αλλά ένα μικρό πρόβλημα. Όλοι πρέπει να συνηθίσουμε αυτό και να το διαχειριστούμε λίγο καλύτερα.

  Αλλά ήταν το πρώτο του παιχνίδι από την αρχή, τίποτα άλλο. Μετά από ένα παιχνίδι όπως αυτό που χάσαμε και δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι στη ζωή του, οι άνθρωποι ίσως ρωτούν «Πού είναι το αντίκτυπο που μπορεί να κάνει;» Αλλά δεν αμφιβάλλω για αυτό.’’

Η Liverpool θα πρέπει να ελέγξει την διαθεσιμότητα των Dejan Lovren, Joel Matip και Emre Can πριν από τη σύγκρουση της Premier League με τη Leicester City το Σάββατο.










Ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι οι 3 τους έχουν χτυπήματα και θα πρέπει να αξιολογηθούν πριν από την επιστροφή στο King Power Stadium.

Ο Lovren έχει χάσει τις δύο τελευταίες εξόδους των Reds λόγω ενός προβλήματος στην πλάτη, ενώ ο Matip και ο Can διατηρούν χτυπήματα από το ματς με τη Burnley το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

  Ο Klopp δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το αγώνα: Δεν είναι τίποτα σημαντικό με τον Dejan αλλά ήταν αρκετό για να τον κρατήσει εκτός των δύο αγώνων και δεν έχει προπονηθεί μέχρι στιγμής, γι 'αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αμφιβολία για το Σαββατοκύριακο, το οποίο δεν είναι πολύ cool.

  Είναι το ίδιο, αλλά τελείως διαφορετικοί [τραυματισμοί], με τον Joel Matip και τον Emre Can. Έχουν μικροτραυματισμούς από το τελευταίο παιχνίδι, οπότε πρέπει να δούμε αν μπορούν να γυρίσουν στην προπόνηση σήμερα ή αύριο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή.

Ο Adam Lallana έκανε ένα άλλο σημαντικό βήμα στην αποκατάστασή του την Πέμπτη το πρωί, τρέχοντας έξω στο Melwood για πρώτη φορά από τότε που υπέστη τον τραυματισμό στο μηρό.










Ο μέσος της Liverpool έκανε jogging στο γήπεδο προπόνησης καθώς συνεχίζει να ανακάμπτει από το θέμα που είχε κατά τη διάρκεια του τελικού του Audi Cup στις αρχές Αυγούστου.

Ο Lallana αποκλείστηκε αρχικά για "μερικούς μήνες", αλλά παραμένει σε καλό δρόμο, επιβεβαιώνοντας πρόσφατα στο Liverpoolfc.com ότι «πηγαίνει καλά».
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.