Το μέλλον ανήκει στους πιτσιρικάδες.


Ήταν μια δύσκολη περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα,από την ταραχώδη θητεία του Χόντσον μέχρι την ρόδινη βασιλεία του Kenny Dalglish.

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα όμως υπήρχαν και τα θετικά στοιχεία.Με το κυριότερο γεγονός να είναι η εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας.Οι πιτσιρικάδες άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε εκμεταλεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες των βασικών παικτών.



Αναμφίβολα οι πιτσιρικάδες της ακαδημίας έκαναν μια φανταστικοί σεζόν και μάλιστα κάποιοι απ'αυτούς αγωνίστηκαν βασικοί σχεδόν σε όλο τον δεύτερο γύρο.Και αναφερόμαστε στους Jay Spearing,John Flanagan,Jack Robinson και Martin Kelly.

Με τον Jay Spearing να αρπάζει την ευκαιρία που του έδωσε ο Dalglish αντικαθιστώντας επάξια τον αρχηγό Steven Gerrard!Το ίδιο έκανε και ο John Flanagan που αντικατέστησε τον Glen Johnson όταν είχε τραυματιστεί και από εκείνη την στιγμή έπαιξε βασικός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Αρκετές ευκαιρίες πήρε και ο Jack Robinson που αγωνίσθηκε και ως βασικός αλλά και ως αλλαγή ορισμένες φορές σχεδόν σε όλο τον δεύτερο γύρο στο αριστερό άκρο της άμυνας.Ο άτυχος της φετινής σεζόν ήταν ο νεαρός μπακ Martin Kelly που ενώ τα πήγαινε περίφημα τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να μην μπορεί αγωνισθεί ξανά στο υπόλοιπο της σεζόν.

Το σημαντικό είναι ότι θα πάρουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται και την επόμενη σεζόν καθώς οι νέοι είναι το παρόν και το μέλλον του συλλόγου όπως τόνισε και ο Σκοτσέζος τεχνικός.

''Στην ακαδημία γίνεται τρομερή δουλειά και πραγματικά αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που διαθέτουμε τέτοια ταλέντα.Όλοι οι νέοι παίκτες για μένα είναι το μέλλον του συλλόγου και για αυτό θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες την νέα σεζόν.Στο σχέδιο που καταστρώσαμε για την επόμενη περίοδο εκτός από ορισμένες μεταγραφές που είναι απαραίτητες να γίνουν θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους πιτσιρικάδες όπως ο Coady και ο Wisdom.'' δήλωσε ο Kenny Dalglish.

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.