Καλοκαίρι ξεπουλήματος!


Είναι πλέον γνωστό πως η επιθυμία των διοικούντων των Reds είναι να πουλήσει παίκτες οι οποίοι δεν κατάφεραν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στον σύλλογο με σκοπό να εξοικονομήσουν χρήματα για να προχωρήσουν στην απόκτηση μεγάλων παικτών.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας guardian.co.uk η Liverpool θα προχωρήσεις σε πωλήσεις παικτών οι οποίοι μάλιστα είναι υψηλά αμειβόμενοι. Συγκεκριμένα δεδομένες θεωρούνται οι αποχωρήσεις των Joe Cole,Milan Jovanovic,Cristian Poulsen,Paul Konchesky και Brad Jones.

 Πιο αναλυτικά,οι Joe Cole και Milan Jovanovic αμείβονται με 100.000 λίρες και 120.000 λίρες αντίστοιχα την εβδομάδα.Ο Cole είχε μόλις 9 συμμετοχές ενώ ο Jovanovic μόλις 5.Από την άλλη μεριά οι Paul Konchesky,Cristian Poulsen και Brad Jones κόστισαν 5 εκ. λίρες, 4,5 εκ. λίρες και 2,3 εκ. λίρες αντίστοιχα.

Καταλαβαίνεται λοιπόν πως με την πώληση αυτών των παικτών ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση μεγάλων παικτών υψηλού επιπέδου που θα αλλάξουν σημαντικά την εικόνα του συλλόγου.Να σημειωθεί εδώ πως την σεζόν 2010-2011 η ομάδα του Merseyside κατέβαλε το ποσό των 121 εκ. λιρών για την ενίσχυση του συλλόγου και το μόνο που κατάφερε είναι να μείνει εκτός Ευρώπης!

Οι νέοι ιδιοκτήτες όμως είναι διαθετημένοι να χτίσουν  από την αρχή μια ομάδα υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.Ο προπονητής του συλλόγου έχει στα χέρια του 100 εκ. λίρες και με την πώληση παικτών που δεν υπολογίζονται θα προβούν σε ριζικές αλλαγές!

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.