Και τώρα οι..τρεις τους!


Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Liverpool βρίσκεται μια ανάσα στο να αποκτήσει άλλους τρεις ποδοσφαιριστές,ύστερα από την προσθήκη του νεαρού Jordan Henderson.

Αγγλικά δημοσιεύματα λοιπόν αναφέρουν ότι από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθούν οι Adam,Clichy και Dann.Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το LiverpoolFans.gr εδώ ο Charles Adam έχει σχεδόν συμφωνήσει με τους Reds και αναμένετε εντός της εβδομάδας να συναντηθεί με τον Damien Comolli προκειμένου να συζητήσουν το συμβόλαιό του.

Από την άλλη μεριά σε ότι αναφορά τον Clichy  εδώ σας παρουσιάσαμε την πρόταση των Reds για τον Clichy και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα οι δυο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία καθώς και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Κανονιέρηδες και να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield.

Σε ότι αναφορά τον Scott Dann αποκαλύψαμε εδώ το πρώτο ενδιαφέρον της Liverpool για τον παίκτη και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις των δυο συλλόγων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πως σημαντικό κίνητρο για την μεταγραφή του παίκτη αποτελεί το γεγονός πως η Birmingham έχει υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ και ότι ο Dann έχει βαρύ συμβόλαιο το οποίο θέλουν να ξεφορτωθούν.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.