Υπέγραψε ο Henderson!


Και επίσημα παίκτης της Liverpool ο Jordan Henderson!Ο νεαρός μέσος πέρασε χτες από ιατρικές εξετάσεις σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο Merseyside και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών!

Οι απολαβές του τετραπλασιάστηκαν καθώς θα αμείβεται με 60.000 λίρες την εβδομάδα!Ο 20χρονος ταλαντούχος μέσος μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με την Εθνικής Αγγλίας κάτω τον 21.

''Όταν ήμουν νέος ήθελα απλός να παίζω ποδόσφαιρο.Ήμουν αισιόδοξος και πίστευα πως μπορώ να πετύχω.Είναι πραγματικό όνειρο να παίζεις για την Εθνική σου ομάδα ή για έναν μεγάλο σύλλογο.Γνωρίζω πως μπορώ να βελτιωθώ και να μάθω πολλά.Θα πρέπει να σκοράρω πολλά τέρματα και να είμαι στην σωστή θέση για να τελειώνω τις φάσεις.Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω στην Liverpool.'' δήλωσε ο νεαρός μέσος.

Από την άλλη μεριά ο David Ngog αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πήρε τον δρόμο προς τις ''Μαύρες Γάτες'' από και θα συνεχίσει την καριέρα του καθώς δόθηκε ως έμψυχο αντάλλαγμα για την αγορά του Henderson!Εμείς να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.



Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.