Ροτζερς:θα παλέψουμε για το τρόπαιο

Στους ομίλους του Europa League ο Brendan Rodgers έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς παίκτες της Liverpool να πάρουν σημαντικές εμπειρίες και εκ του αποτελέσματος η επιλογή του κρίθηκε επιτυχημένη. Ωστόσο πλέον απέναντι στη Zenit St Petersburg τα πράγματα δυσκολεύουν και ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτεροδιαθέτει:

«Θέλω να κατεβάσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Απομένουν μόνο 12 ματς στο πρωτάθλημα και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να διακριθούμε στο Europa League. Για να είμαι ειλικρινής πάντως το παιχνίδι με τη Swansea δεν βοηθά στον προγραμματισμό μας. Οι παίκτες μας εκτός των διεθνών τους υποχρεώσεων έχουν έπαιξαν και δύο συνεχόμενα ντέρμπι με Arsenal και Manchester City».

Με τους Reds εκτός FA και League Cup, το Europa League αποτελεί μια διοργάνωσηστην οποία,κατά τον Rodgers, μπορούν να επικεντρωθούν οι Merseysiders: «Είναι το μοναδικό τρόπαιο που μπορούμε πλέον να διεκδικήσουμε, οπότε θα επικεντρωθούμε εκεί. Φυσικά για κάθε μεγάλο σύλλογο όλες οι διοργανώσεις είναι σημαντικές είτε πρόκειται για εγχώρια κύπελλα,είτε για ευρωπαϊκά».

Όσον αφορά τη Zenit ο Rodgers υποστήριξε: «Είχαν κάνει μερικά καλά παιχνίδια πριν τη χειμερινή διακοπή. Τους έχουμε αναλύσει ως αντιπάλους και ίσως να μην βρίσκονται στην καλύτερήτους κατάσταση διότι το επόμενο ανταγωνιστικό ματς που θα παίξουν είναι το Μάρτιο. Παρόλα αυτά διαθέτουν ορισμένους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στο παιχνίδι, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα είναι δυσχερείς και να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα στο Anfield».

Γιάντσιος Χρήστος
Share on Google Plus

About Γιάντσιος Χρήστος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.