Υπό παραχώρηση Wilson και Grujic, αλλά…

Δύο από τα μεγαλύτερα assets εσόδων το φετινό καλοκαίρι για την Liverpool αναμένεται να είναι οι Harry Wilson και Marko Grujic, όμως οι πρωταθλητές δεν θα βιαστούν να πουν το «ναι».

Επιμέλεια: Τόλης Παπανικολόπουλος



Αρκετές αποχωρήσεις περιμένουμε και φέτος από το Anfield με τη Liverpool να «ψάχνεται» για ορισμένες από τις μονάδες της, αρκετές εκ των οποίων υπολογίζονται από λίγο έως καθόλου και διατηρούν σημαντική αξία στην αγορά.

Οι δυο βασικότερες είναι αδιαμφισβήτητα οι Harry Wilson και Marko Grujic, που αμφότεροι ήταν δανεικοί τις περασμένες σεζόν και μέτρησαν αρκετές καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους με αποτέλεσμα, ενώ δεν είναι στα πρώτα πλάνα του Jurgen Klopp για φέτος, να έχουν αύξηση στην αξία τους και παράλληλα αρκετούς μνηστήρες.

Ο 23χρονος Ουαλός με γεμάτη σεζόν πέρσι στην Bournemouth (35 εμφανίσεις, 7 γκολ, 2 ασίστ) και πρόπερσι στην Derby (46 συμμετοχές, 17 γκολ) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Premier και είναι δεδομένο πως το όνομά του θα παίξει πολύ τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Leeds, Southampton και Newcastle τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους και επιθυμούν την απόκτησή του σε μια τιμή γύρω στα 15.000.000£, έχοντας ήδη κάνει διερευνητικές προτάσεις. Ωστόσο, η Liverpool έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 20 εκατομμύρια και το καλοκαίρι προβλέπεται μεγάλο για τον διεθνή εξτρέμ.

Σημαντικό ενδιαφέρον υπάρχει επίσης και για τον Σέρβο χαφ, που πέρασε τις δυο περασμένες χρονιές με πολύ καλά παιχνίδια στην Hertha και την Bundesliga έχοντας συνολικά 51 συμμετοχές και 9 γκολ.

Οι Βερολινέζοι έχουν εκδηλώσει την προθυμία τους να τον κάνουν δικό τους, όμως αντιμετωπίζουν ανταγωνισμό από Gladbach και Lazio, που επίσης τον έχουν θέσει ψηλά στους μεταγραφικούς τους στόχους.

Η Liverpool έχει κάνει σαφές πως αμφότεροι δεν πρόκειται να παραχωρηθούν δανεικοί φέτος και προτίθενται να τους παραχωρήσει μόνο με τη μορφή πώλησης.

Ο Klopp δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους έχει στο ρόστερ εάν δεν έρθουν οι κατάλληλες προτάσεις, πράγμα που μαρτυρά πως οι Κόκκινοι δεν θα υποκύψουν σε κάποιο μη συμφέρον ντιλ.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.