Jovanovic..wanted!


Να απαλλαγή από το συμβόλαιο του Milan Jovanovic επιθυμεί η Liverpool,όπως άλλωστε και αναμενότανε καθώς την χρονιά που πέρασε δεν είδαμε..δεν αγγίξαμε..!

Ο Σέρβος δεν κατάφερε να δικαιώσει κανέναν από τους ανθρώπους που τον έφεραν στο Anfield και αποχωρεί από τον σύλλογο.Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρξει μια ικανοποιητική πρόταση που θα καλύπτει τις απαιτήσεις και του συλλόγου και του παίκτη.

Προς το παρόν η μόνη πρόταση που έχουν στα χέρια τους οι Reds είναι η...αποδέσμευση!Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν υπάρξει πρόταση μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα προτείνουν στον παίκτη να λύση το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος.Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει η Liverpool να αποζημιώσει τον παίκτη με 2,5 εκ. λίρες!

Ναι καλά ακούσατε!Αυτό το ποσό ζήτησε ο Σέρβος για να λύσει το συμβόλαιό του.Και δεν μένουμε μόνο σε αυτό,υπάρχει και άλλο..μπαμ!Ο Milan Jovanovic σύμφωνα με τις πληροφορίες του LiverpoolFans.gr είχε στα χέρια του επίσημες προτάσεις από Βέλγιο και Γερμανία ωστόσο τις απέρριψε καθώς δεν του κάλυπταν τις απαιτήσεις!Και για να γίνουμε πιο σαφής,ο Σέρβος ζήτησε τα ίδια χρήματα με αυτά που παίρνει στην Liverpool,δηλαδή περίπου 60.000 λίρες την εβδομάδα!

Επίσης για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρονται και οι Άντερλεχτ,Γκένκ και Ολυμπιακός.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.