Πέντε παίχτες της Λίβερπουλ στα 101 μεγαλύτερα ταλέντα


Το Ισπανικό περιοδικό Don Balon τα προηγούμενα χρόνια δημοσίευε μια λίστα με τους 100 πιο ελπιδοφόρους παίχτες στον κόσμο. Φέτος τον Σεπτέμβριο το περιοδικό έκλεισε για οικονομικούς λόγους. Παρόλα αυτά δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ μια λίστα με τους 101 καλύτερους νέους παίχτες.
Σε αυτή την λίστα βρίσκονται πέντε παίχτες της Λίβερπουλ με τον Villiyen Bijev να βρίσκεται πιο ψηλά απ'όλους βρισκόμενος στην 8η θέση της λίστας. Ακολουθεί από πλευράς Λίβερπουλ στην 14η θέση ο Sebastian Coates, στην 74η ο Dani Pacheco, 75ος είναι ο νεοαποκτηθέντας Marc Pelosi και τέλος στην 87η θέση ο Raheem Sterling.
Στις πρώτες τρεις θέσεις της λίστας είναι κατά σειρά οι: Adryan (Flamengo), David Alaba (Bayern Munich) και Thiago Alcantara (Barcelona).

Δυο λόγια για τους παίχτες μας:

Villiyen Bijev: Αγωνίζεται ως δανεικός στην Φορτούνα Ντύσελντορφ. Είναι 18 ετών, Αμερικανός και παρόλο που ακόμα δεν έχει εντυπωσιάσει στην Γερμανία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος στις παιδικές ηλικίες.

Sebastian Coates: Ουρουγουανός ετών 21. Στο πρόσφατο Copa America που κατέκτησε η χώρα του αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίχτης της διοργάνωσης. Έχει πάρει ήδη κάποιο χρόνο συμμετοχής δείχνοντας καλά στοιχεία αλλά σίγουρα χρειάζεται βελτίωση για να γίνει βασικό στέλεχος της Λίβερπουλ.

Dani Pacheco: Ο 20χρονος Ισπανός αγωνίζεται δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο η οποία έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα στην δύσκολη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 το 2010.

Marc Pelosi: Το πρόσφατο απόκτημα της Λίβερπουλ είναι 17 ετών και θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής Η.Π.Α. U17.

Raheem Sterling: Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πιο χαμηλά στην λίστα ο Sterling είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα αυτή την στιγμή στους νέους. Είναι μόλις 16 ετών και για χάρη του πέρυσι η ομάδα διέθεσε 600.000 λίρες για να τον πάρει από την QPR. Έχει σκοράρει 5 γκολ σε ένα ματς για το Κύπελλο Νέων Αγγλίας στο οποίο η νέα ομάδα της Λίβερπουλ είχε κερδίσει με 9-0. Φέτος συμμετείχε σαν αλλαγή σε ένα φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Βαλερένγκα δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Θα αφήσει σίγουρα εποχή!
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.