Ρίχνει δίχτυα στην Σκωτία ο Kenny


Λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη συνεχίζεται ο καταιγισμός ονομάτων για την Liverpool.

Σύμφωνα με την givemefootball ο Kenny ρίχνει δίχτυα στην Σκωτία και συγκεκριμένα στην Rangers!Ο Nikica Jelavic αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο King Kenny καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Σύμφωνα πάντα με την αγγλική ιστοσελίδα τις τελευταίες 15 ημέρες ακούγεται έντονα το όνομά του στους Reds καθώς θεωρείτε μια πολύ καλή λύση στην επίθεση.Ο προπονητής των Rangers Ally McCoist αισιοδοξεί πάντως πως ο παίκτης θα αντισταθεί στο δέλεαρ της Premier League και θα παραμείνει στην Σκωτία.

''Ο Jelavic είναι από τα πιο δυνατά ονόματα πώλησης.Σίγουρα θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο σύλλογο αλλά πιστεύω πως θα αντισταθεί στην πρόταση της Liverpool και θα μείνει μαζί μας.''δήλωσε ο McCoist.

Έχει πετύχει 28 γκολ σε 41 συμμετοχές και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στην Ευρώπη.Η εν λόγο ιστοσελίδα όμως δεν μένει ως εδώ και γράφει χαρακτηριστικά πως και ο Soldado της Βαλένθια βρίσκετε στην μεταγραφική λίστα των Reds.

Σίγουρα θα ακουστούν πολλά ονόματα στην μεταγραφική περίοδο ωστόσο λίγοι θα είναι οι εκλεκτοί που θα περάσουν το κατώφλι του Anfield!Υπομονή....





Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.