ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Θέλει Torres η Μάλαγα!


Όπως πρώτο αποκαλύπτει το Liverpoolfans.gr η Μάλαγα δείχνει έτοιμη να αποκτήσει τον Ισπανό πρώην άσσο της Liverpool,Fernando Torres!

Το δημοσίευμα που αποκαλύπτει τις επαφές των Ισπανών με τους Λονδρέζους δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα talksport.Μάλιστα οι δημοσιογράφοι που μιλούν για το εν λόγο θέμα υποστηρίζουν πως ο Ισπανός φορ μετράει μέρες λόγο της αφλογιστίας του και πως η Μάλαγα δείχνει έτοιμη να καταθέση επίσημη προσφορά στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρι!

Αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά ούτε και ακατόρθωτο.Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι το γεγονός πως ο Torres αποτελεί το αγαπημένο παιδί του Roman Abramovic,πράγμα που σημαίνει πως για να αποκτήσει μια ομάδα τον Ισπανό άσσο θα πρέπει να καταβάλλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν πως και ο Torres αλλά και οι Anelka,Malouda είναι με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας!Όσο για τον Villas-Boas τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το αποψινό ματς με την Λεβερκούζεν είναι καθοριστικής σημασίας αφού το μέλλον του στην Chelsea παραμένει αβέβαιο.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.