Κάποτε υπήρχαν έξι ηγέτες..από england365.gr!



Καλησπέρα! Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ. Τις προάλλες τι κατάσταση ήταν αυτή στον αγώνα με τη Μπλάκμπερν; Άλλος ένας αγώνας που δημιουργήσαμε ένα σορό ευκαιρίες και που δε πετύχαμε το στόχο μας ο οποίος ήταν η νίκη και οι 3 σημαντικοί βαθμοί. Απλή ατυχία; Γκαντεμιά;; Ανικανότητα των παικτών να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα;;;

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω. Καλός και χρυσός ο Σουάρεζ, μεγάλος παίχτης αλλά τι τις θέλει τόσες περίτεχνες ενέργειες μπροστά από το τέρμα; Πραγματικά εάν στο πρώτο ημίχρονο στις 2 καλές φάσεις δεν έκανε περισσότερες προσποιήσεις στους αμυντικούς και απλά έκανε το σουτ μόλις βρήκε το χώρο θα ήταν 2 σίγουρα γκολ και πιθανότατα 3 σίγουροι βαθμοί. Δε τα βλέπει ο Κέννυ αυτά να τα επισημάνει στον Λουίς; Ελπίζω να αλλάξει και να τελειώνει τις φάσεις όταν του δίνονται ευκαιρίες και να μη τις σπαταλάει.

Από την άλλη ο Κάρολ έχασε μια πάρα πολύ καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε 2 καλές φάσεις. Σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα εκτός νερών είναι ο Άντι Κάρολ. Πόσο ποια υπομονή να κάνουμε και στήριξη να δώσουμε; Σίγουρα πρέπει στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να πάρει η ομάδα στράικερ και να κινηθεί σε παίκτες από Γερμανία. Δε θα ήταν άσχημη μια περίπτωση του Ποντόλσκι ή του Λεβαντόφσκι της Ντόρτμουντ. Όσο για το κέντρο, διαφορετική Λίβερπουλ βλέπω με Τζέραρντ μέσα και διαφορετική με Άνταμ μέσα. Και ο Άνταμ δεν ήταν καν μέσα στο ρυθμό του παιχνιδιού. Και ειδικά με το αυτογκόλ έκανε χειρότερη την εμφάνιση του. Μήπως να κοιτάξουν και για ένα καλό οργανωτή; Αναπολώ τις εποχές που είχαμε κέντρο Τσάμπι Αλόνσο και Τζέραρντ και πίσω Μασκεράνο.

Για τους πλάγιους ας μη μιλήσω καλύτερα. Πολύ φοβάμαι πως η ομάδα θέλει το λιγότερο 2 δυνατές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη μπας και καλύψει τα κενά ορισμένων με σημαντικότερο αυτό του στράικερ. Βέβαια δε περνάω απαρατήρητη και την άμυνα, όπου στο 77ο λεπτό παραλίγο να δεχτούμε γκολ εάν ο επιθετικός της Μπλακμπερν δεν κουτούλαγε με τον συμπαίκτη του, Γιακούμπου.

 Κανείς δε πήγε προς το μέρος τους και τους αφήσανε το πεδίο ανοικτό.
Το μόνο καλό που κρατάω από τον αγώνα είναι σαφώς η επιστροφή του αρχηγού που ελπίζω να μην ξανά μείνει έξω. Είναι σημαντικός για την ομάδα και ο μοναδικός ηγέτης που έχουμε. Όταν πριν από κάποια χρόνια είχαμε 6 ηγέτες στην ομάδα. Όπως και να το κάνουμε παίζει το ρόλο του αυτό.
Ας δούμε λοιπόν πόσο ακόμα υπομονή μπορούμε να κάνουμε και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας στο γήπεδο μέσα. Η θέση της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ είναι μέσα στις 4 πρώτες, μη πω πρώτη θέση. Ας το καταλάβουν λοιπόν κάποιοι αυτό...

Ηλίας Θ.

ΥΓ: Άρθρο από οπαδό της Liverpool από england365.gr


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.