Αρχίζουν οι πωλήσεις....


Το ξεσκαρτάρισμα άρχισαν στην Liverpool μετά την οδυνηρή ήττα από την Bolton με 3-1 στο Reebok Stadium.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από το Νησί οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Dirk Kuyt και Maxi Rodriquez!Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και όπως όλα δείχνουν θα είναι από τους πρώτους που θα περάσουν της πύλες του Anfield!

Ο μεν Dirk Kuyt έχει φτάσει τα 31 του χρόνια και με δεδομένο τις ελάχιστες συμμετοχές του στην φετινή σεζόν η αποχώρησή του είναι πιο πιθανή από ποτέ με τον Kenny Dalglish να δίνει την συγκατάθεσή του για πώληση σε κάποιον σύλλογο.Ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτοι μνηστήρες που προέρχονται από την Ολλανδία με τις Αιντχόφεν και Φέγιενορντ να δείχνουν ως οι πιο επικρατέστεροι για να του προσφέρουν το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο δε Maxi είναι σε παρόμοια περίπτωση κι αυτός.Οι ελάχιστες συμμετοχές και οι μέτριες εμφανίσεις του αναγκάζουν την Liverpool να του βάλουν πωλητήριο.Τα 31 του χρόνια φαίνεται πως τον έχουν επηρεάσει αφού στο γήπεδο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του καθώς και από ομάδες της Ισπανίας.

Το ξεσκαρτάρισμα δεν τελειώνει όμως εδώ καθώς τον δρόμο προς την έξοδο φαίνεται πως θα πάρουν κι άλλοι παίκτες είτε με την μορφή δανεισμού είτε με κανονική  πώληση.Υποψήφιος για δανεισμό είναι ο Andy Carroll με τον Kenny Dalglish να δείχνει απογοητευμένος με την απόδοση του Άγγλου φορ,και με δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα έναν ''εκρηκτικό'' επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα ο Carroll αναμένετε να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και στα μεταγραφικά του συλλόγου με τους Reds να βρίσκονται πολύ κοντά σε 2 παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα στην άσχημη εικόνα που παρουσιάζει τελευταία η Liverpool.

Πληροφορίες όμως έχουμε και από τον Ισπανικό Τύπο καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται έτοιμη να τινάξει τα ταμεία της στο αέρα για άλλη μια φορά με σκοπό να ντύσει στα λευκά τον Ουρουγουανό άσσο Luis Suarez!Στο κόλπο και η Inter!


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.