Ρότζερς: "Πήραμε τους 3 βαθμούς."

Χαρούμενος έφυγε τελικά από την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς ο Μπρένταν Ρότζερς και το μόνο που κρατά από την πρεμιέρα των Κόκκινων στη μεγάλη διοργάνωση είναι οι 3 βαθμοί.

"Δείξαμε πραγματική θέληση. Κατά διαστήματα, υπήρχαν φορές που δείχναμε ποιότητα και απλώς δεν μπορούσαμε να περάσουμε την τελική πάσα."

"Σήμερα όμως είχε να κάνει με την επιμονή, αν είχα να περιγράψω κάπως την ομάδα. Είναι μια ιδιότητα, που χρειάζεται να την έχεις, ειδικά στο υψηλό επίπεδο. Απλά επιμείναμε, συνεχίσαμε, δουλεύαμε και πιέζαμε. Όλο το γήπεδο το εκτίμησε αυτό."

"Είναι μια διοργάνωση που έχει να κάνει με το να νικάς αγώνες και κάποιες φορές μπορεί να παίζεις καλά και να μην παίρνεις αποτέλεσμα. Ήταν σίγουρο πως θα ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς, γιατί είναι πρωταθλητές στη χώρα τους και στη διοργάνωση δεν υπάρχουν πολλές κακές ομάδες."

"Τεχνικά ήταν πάρα πολύ καλοί. Έπρεπε να δείξουμε υπομονή και να μετατρέψουμε το σχήμα της ομάδας από 4-3-3 σε ρόμβο για να βρούμε περισσότερο χώρο μέσα στην περιοχή."

"O Mάριο πέτυχε το γκολ, όμως η ισοφάριση με απογοήτευσε, όπως και τους παίκτες, διότι έπρεπε να το είχαμε προβλέψει αυτό."

"Πιθανότατα στους πρώτους μου 6 μήνες στην ομάδα να είχαμε φέρει ισοπαλία και μπορεί ακόμα και να χάναμε αυτό το ματς, όμως τώρα δείξαμε την προσαρμοστικότητα και το χαρακτήρα που διακατέχει αυτή την ομάδα."

"Η ώθηση των φιλάθλων ήταν εξαιρετική για εμάς - ο πιτσιρικάς (Μανκίγιο) βρέθηκε στην περιοχή ψάχνοντας να πάρει κάτι από το ματς και επιβραβεύτηκε με το πέναλτι."

"Ήταν εξαιρετική νίκη για εμάς από πλευράς πόντων και χαρακτήρα. Αυτό είναι ένα τουρνούα που πρέπει να κερδίζεις αγώνες και εμείς και κερδίσαμε τον πρώτο μας αγώνα."

Σχετικά με τη βουλγαρική ομάδα ο Ρότζερς δήλωσε:

"Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Όπως είδατε και σήμερα θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα στις άλλες ομάδες. Έχουν κάποιους πολύ καλούς τεχνίτες παίχτες και στην αντεπίθεση είναι πολύ γρήγοροι."

"Στη Σόφια θα έχουν 60.000 οπαδούς. Δεν θα υπάρξουν εύκολα ματς εκεί. Το σημαντικό στη διοργάνωση είναι να μπορείς να κερδίζεις στην έδρα σου και να μπορείς να παίρνεις βαθμούς και στα εκτός έδρας ματς, έτσι έχει πολλές ελπίδες να προκριθείς."

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να νικάμε. Δεν είμαστε στα περσινά στάνταρ, υπάρχει πολλή προσαρμοστικότητα στην ομάδα και παρόλο που οι νέοι παίχτες ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας, δεν παύει να είναι μια νέα ομάδα."

"Είμαστε ακόμια μια δουλειά σε εξέλιξη. Βέβαια όσο γίνεται αυτό πρέπει να μπορούμε να νικάμε αγώνες. Το να νικάς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα πολύ καλό."

Τέλος όσον αφορά τη στήριξη των οπαδών ο Ρότζερς ανέφερε σχετικά"

"Σίγουρα τα σπάει από άποψη θορύβου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους οπαδούς μας, που επέστρεψαν σε μια διοργάνωση με την οποία έχουν συνδεθεί τόσο πολύ."

"Ήταν μια εξαιρετική περίπτωση, αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρου. Είναι πολύ καλό που επιστρέψαμε και ακόμα πιο τέλειο για αυτούς (οπαδοί) που έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε αυτή τη διοργάνωση. Πήραμε τους 3 πόντους και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ."


Πηγή: liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.