Συμφωνία μαμούθ


Την συμφωνία της με την εταιρία αθλητικών ειδών warrior sports ανακοίνωσε η Liverpool. Αυτή η συμφωνία προβλέπει ότι η Αμερικανική εταιρία θα αναλάβει την δημιουργία των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας καθώς και όλων των εμφανίσεων προπόνησης. Η συμφωνία θα ισχύει για έξι χρόνια και θα ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου 2012. Στο οικονομικό σκέλος η warrior sports θα καταβάλει κάθε χρόνο στην Liverpool 30 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη συμφωνία παγκοσμίως για παροχή αθλητικού υλικού μετά την συμφωνία που έχει η Barcelona με την Nike και η οποία αποφέρει στους Καταλανούς 31.5 εκατ κάθε χρόνο.

Μέχρι και φέτος η Liverpool συνεργαζόταν με την Γερμανική Adidas αλλά η εταιρία δεν θέλησε να ανανεώσει την συνεργασία της γιατί θεώρησε ότι το ποσό που ζητάει η διοίκηση της Liverpool είναι αρκετά μεγάλο με βάση την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Αυτό όμως που ξέχασε η Γερμανική εταιρία είναι ότι η φανέλα της Liverpool είναι 4η σε πωλήσεις παγκοσμίως. Έτσι ήρθε η συνεργασία με την Αμερικανική warrior sports. Μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης προέρχεται από την Αμερική καθώς και το γεγονός ότι στο μετοχικό της ομάδας συμμετέχει ο LeBron James, ένα από τα μεγαλύτερα brand name στις Η.Π.Α.

Με την ανακοίνωση της συμφωνίας ο διευθύνων σύμβουλος της Liveprool Ian Ayre δήλωσε: "Είναι μια συμφωνία ορόσημο για την ομάδας μας. Δείχνει για μια ακόμα φορά την αξία του εμπορικού ονόματος της Liverpool σε διεθνές επίπεδο. Η warrior sports είναι μια εταιρία με εξαιρετικούς ανθρώπους και θα δουλέψουμε πολύ στενά για να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο."

Από την μεριά της warrior sports δηλώσεις έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Richard Wright: "Στην warrior sports είμαστε περήφανοι για την διάθεσή μας για νίκη. Η συνεργασία μας με την Liverpool είναι η τέλεια εφαρμογή σε αυτό. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τα χέρια με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου όλων των εποχών και να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας."

Λίγα λόγια για την Warrior sports

Η Warrior sports ιδρύθηκε το 1992 από τον David Morrow, παλιό παίχτη του Λακρός.Τα κεντρικά της εταιρίας βρίσκονται στο Warren του Michigan. Είχε συνεχή ανάπτυξη στον τομέα των αθλητικών ειδών κι έτσι το 2004 ήρθε η εξαγορά της από τον κολοσσό αθλητικών ειδών στις Η.Π.Α. New Balance Athletic Shoe Inc.
Από εκείνο το σημείο και μετά έγινε η μεγαλύτερη εταιρία παροχής αθλητικού υλικού στο χόκει επί πάγου καθώς και στο Λακρός. Στα σχέδια της εταιρίας ήταν η είσοδός της στον χώρο του ποδοσφαίρου κι έτσι η Liverpool έγινε η πρώτη ομάδα που θα ντυθεί με τα προϊόντα της εταιρίας.

Παρακάτω υπάρχουν ορισμένες εικόνες με κάποια σχέδια για την νέα εμφάνιση της ομάδας χωρίς όμως να είναι κάτι επίσημο.





Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.