Παίκτης του μήνα ο Bellamy

Για δεύτερη συνεχή φορά ο Ουαλός άσσος Graig Bellamy χρίζεται Standard Chartered's Player of the Month για τον μήνα Ιανουάριο καθώς συγκέντρωσε το 56% στην σχετική ψηφοφορία έναντι 15% του Skrtel και 11% του Carroll.


Ο μήνας είχε ξεκινήσει ιδανικά πετυχαίνοντας γκολ απέναντι στην Ολντάμ για το FA Cup,στην συνέχεια σημείωσε ένα καθοριστικό γκολ απέναντι στην City στέλνοντας την Liverpool στον τελικό του Wembley,ενώ έχει πετύχει γκολ σε Bolton και Wolves.

Μετά την παραλαβή του βραβείου ο Bellamy μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας πως η ομάδα εξακολουθεί να είναι μέσα στους στόχους της.

''Για μας είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε στον τελικό του Wembley. Ο μήνας Ιανουάριος γνωρίζαμε  πως είναι πολύ δύσκολος και καθοριστικός μήνας έχοντας δύσκολα παιχνίδια όπως με City,παίζοντας μάλιστα 3 φορές και με την United για το FA.

Έτσι ξέραμε πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε.αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και πλέον είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό του FA Cup,είμαστε ήδη στον τελικό του Carling Cup και είμαστε μόλις 4 βαθμούς μακρυά από την τέταρτη θέση,οπότε έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε πολύ θετικά την σεζόν.''είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Liverpoolfc.tv
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.