Solanke: ''Είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να αντιδράσουμε την Κυριακή''

Ο Dominic Solanke αναμένει από τη Liverpool να μάθει από την απογοήτευση των δύο συνεχόμενων ισοπαλιών εντός έδρας και αισθάνεται σίγουρος ότι θα επιστρέψει στις νίκες με την AFC Bournemouth την Κυριακή.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Οι συναντήσεις στο Anfield με την Everton και τη West Bromwich Albion τις τελευταίες έξι ημέρες απέδωσαν μόνο δύο πόντους και ένα γκολ για τους κόκκινους, παρά τον σχεδόν πλήρη έλεγχο και των δύο παιχνιδιών.

Ωστόσο, ο Solanke πιστεύει ότι η ομάδα του Jürgen Klopp μπορεί να πάρει σημαντικά μαθήματα από αυτούς τους αγώνες καθώς προσπαθούν να ξαναβρούν την ροή που τους έκανε να σκοράρουν 15 φορές σε 3 παιχνίδια ακριβώς πριν το derby.

  "Νομίζω ότι είναι πάντα απογοητευτικό όταν δεν κερδίζεις. Προφανώς είμαστε ένας από τους καλύτερους συλλόγους του πρωταθλήματος, οπότε όταν χάνεις βαθμούς είναι πάντα αρνητικό", δήλωσε ο επιθετικός στο Liverpoolfc.com στο Melwood.

  "Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να πάρουμε και τα θετικά από τα παιχνίδια. Μπορείς να μάθεις πολλά από παιχνίδια όπως αυτά όταν μια ομάδα παίζει λίγο πιο αμυντικά - μερικές φορές είναι δύσκολο να τις σπάσεις και ξέρεις ότι πρέπει να προσπαθήσεις να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου όταν έχεις το πάνω χέρι.

  " Έχουμε πολύ μεγάλο μέρος της κατοχής στην πλειοψηφία των παιχνιδιών, έτσι νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι θα τελειώνουμε και τις φάσεις."

Αυτό το ταξίδι του Σαββατοκύριακου στη νότια ακτή αντιπροσωπεύει το ένατο παιχνίδι της Liverpool μέσα σε κάτι λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες εν μέσω της πιο πολυάσχολης περιόδου της σεζόν.

Ωστόσο, ο Solanke βλέπει την ευκαιρία να πάρει τις απογοητεύσεις από τις ισοπαλίες με την Everton και τη West Brom έξω από το σύστημά της ομάδας γρήγορα ως θετικές για τους Reds.

  "Οπωσδήποτε. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλό πράγμα με όλα τα παιχνίδια, ξέρεις ότι αν χάσεις πόντους σε ένα παιχνίδι μετά από λίγες μέρες αργότερα μπορείς να αντιδράσεις αμέσως και να προσπαθήσεις να ανέβεις στον βαθμολογικό πίνακα, οπότε σίγουρα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την Κυριακή", δήλωσε ο 20χρονος.

  "Είναι ένα σημαντικό στάδιο της σεζόν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε, και σίγουρα θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.