Ελπίδα μέσα από μιζέρια

Η φετινή χρονιά τα έχει όλα για την ομάδα μας. Κανέναν δεν αφήνουν αδιάφορο τα τεκταινόμενα γύρω απ΄ τους Reds πιστεύω. Γι' αυτό και κάθε ποδοσφαιρόφιλος, Liverpudlian και μη, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω απ' την ομάδα που ονομάζεται Liverpool.

Δεν υπάρχει εβδομάδα που να μην υπάρχει κάτι να ασχοληθείς. Είτε είναι η ποινή του Suarez, είτε είναι τα μεταγραφικά, είτε είναι το αγωνιστικό, είτε είναι χίλια δύο άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον υπέροχο κόσμο των κόκκινων. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι πως η φετινή χρονιά μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς μιας νέας αρχής που γίνεται στο Melwood. Άλλωστε για τον σκοπό αυτό οι φιλοδοξίες παραμένουν υψηλές.

Αναμφίβολα, η παρουσία της ομάδας σε έναν τελικό είναι κάτι το ιδιαίτερο για όλους εμάς. Μετά από αρκετό καιρό η ομάδα δείχνει πιο ικανή από ποτέ να σηκώσει ένα τρόπαιο και αυτό μας γεμίζει όλους αισιοδοξία. Σε μια χρονιά όπου ξεκίνησε με όνειρα(μεταγραφές υψηλού κόστους και στόχοι 4αδας) και έδειχνε να εξελίσσεται σε εφιάλτη(απομάκρυνση απ' την πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα λόγω των πολλών στραβών αποτελεσμάτων) οι φίλοι των Reds ελπίζουν πως κάτι μπορεί να αλλάξει. Σε αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη συνέβαλλε και η μεγάλη πρόκριση στους 16 του F.A. Cup κόντρα στην Manchester United και δεδομένου πως Arsenal και Chelsea για τους παίκτες του Dalglish δεν είναι φόβητρο, η χρονιά φαίνεται να κυλάει πολύ καλά.

Πλέον έγινε στόχος και το ιερό δισκοπότηρο του αγγλικού ποδοσφαίρου που ονομάζεται F.A. Cup και αποτελεί τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό στον κόσμο. Η πρόκριση αυτή λοιπόν, έδειξε πως μέσα σε μια χρονιά που κυρίαρχο συναίσθημα ήταν ο προβληματισμός πως αυτή η ομάδα παραμένει μεγάλη και έχει τον τρόπο να είναι ψηλά. Άποψή μου είναι πως αυτή η πρόκριση θα βοηθήσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα να αναρριχηθεί στην πρώτη 4αδα. Με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουν οι παίκτες του King Kenny μπορούν να τερματίσουν στην 4η θέση(οι τρεις πρώτες είναι καπαρωμένες από Manchester City, United και Tottenham πιστεύω) και να ζήσουμε ξανά μεγάλες βραδιές Champions League που μόνο αυτή η ομάδα ξέρει να χαρίζει. Μέχρι τότε όμως με υπομονή κι επιμονή αλλά και με σκληρή δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Το παιχνίδι κόντρα στην Wolves στο Molinaux πέρασε, το παιχνίδι κόντρα στην Tottenham έρχεται στο Anfield. Με την ψυχολογία στα ύψη και με την επάνοδο του Luis ''El Pistolero'' Suarez στην αγωνιστική δράση η νίκη μπορεί να επιτευχθεί. Μην ξεχνάμε και τον διασυρμό στο White Hart Lane στις 18 Σεπτέμβρη του 2011. Από εγωισμό και μόνο το ματς στο Anfield δεν πρέπει να χαθεί.


Υ.Γ. Τον εξέθεσε ο Kuyt τον Dalglish!

Υ.Γ.1 Τώρα που ο Carroll βρήκε τα πατήματά του και είναι απ' τους καλύτερους της ομάδας να δω τι έχετε να πείτε. Με τον Ουρουγουανό δίπλα του θα κάνει εκρηκτικό δίδυμο. Μπορείς ρε κοτσίδα!

Υ.Γ.2 Τις προάλλες έβλεπα στον υπολογιστή μου το φοβερό μπάνερ με τα πέντε τρόπαια του Champions League που έγραφε SUPPORT & BELIEVE. Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις το πραγματικό νόημα του You'll never walk alone.

Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 2/2/2012 21:10
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.