Manchester United-Liverpool (pre-game)

Παιχνίδι δίχως αύριο το αποψινό με την Manchester United στο καυτό Old Trafford για την αρμάδα του Kenny Dalglish.

Επιτακτική ανάγκη η νίκη καθώς με αρνητικό αποτέλεσμα ο στόχος του Champions League μπαίνει σε περιπέτειες.Η Liverpool βρίσκετε στην 7η θέση με 39 βαθμούς,μόλις 4 πόντους μακρυά από την προνομιούχο θέση την οποία καταλαμβάνει αυτήν την στιγμή η Chelsea του Villas-Boas έχοντας 43.

Στην 5η θέση βρίσκετε η ασταθής Newcastle με 42 ενώ την 6η θέση κατέχει η Arsenal με 40 βαθμούς που την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε την Blackburn 7-1 δείχνοντας πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Στραβοπάτημα για την Chelsea την προηγούμενη αγωνιστική φέρνοντας ισοπαλία 3-3 με την Manchester United σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ευνοώντας έτσι την Liverpool που διατηρήθηκε 4 βαθμούς πίσω της.

Ανάλογο ''δώρο'' περιμένουμε και από την σημερινή αγωνιστική με την Arsenal να δοκιμάζεται κόντρα στην ανεβασμένη ψυχολογικά και βαθμολογικά Sunderland,την Chelsea που φιλοξενείτε στο Goodison Park από την επίσης ανεβασμένη εντός έδρας Everton και από την Newcastle που θα κοντραριστεί με την Tottenham στο White Xart Lane ελπίζοντας να πετάξουν βαθμούς και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο την 4η θέση.

Πάμε στα δικά μας τώρα καθώς όπως είπαμε το ματς είναι δίχως αύριο και στο μυαλό των Reds υπάρχει μόνον η νίκη και οι 3 πολύτιμοι βαθμοί.Στα αγωνιστικά η επιστροφή του Luis Suarez στο ματς με την Tottenham δεν συνδυάστηκε με γκολ ωστόσο ελπίζουμε να γίνει σήμερα.

Ο Dalglish διατηρεί στην ενδεκάδα τον Carroll που σιγά σιγά κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν ενώ η συμμετοχή του Jose Enrique θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αφού ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στην διάθεση του Σκοτσέζου τεχνικού.

Βασικοί αναμένετε να ξεκινήσουν και οι Henderson και Spearing με τον Downing πιθανόν να μένει στον πάγκο.Θέση βασικού διεκδικούν Bellamy και Suarez ωστόσο ο Kenny δεν έχει αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσει βασικό και ποιον θα αφήσει στον πάγκο.

Στην αντίπερα όχθη η ανεβασμένη ψυχολογικά United μετά την επική ανατροπή στο Stamford Bringe,θέλει μόνο την νίκη για να διατηρηθεί στο κυνήγι του τίτλου αφού η διαφορά με την πρώτη City είναι μόλις στους 2 βαθμούς.Στα αγωνιστικά το επιθετικό δίδυμο δεν αλλάζει με τους Rooney-Welbeck να ξεκινούν και πάλι μαζί.Επιστρέφει ο Cleverley ενώ απόντες θα είναι οι τραυματίες Jones,Smalling,Nani,Vidic,Fletcher και Owen.Στην αποστολή ο νεαρός μεσοεπιθετικός Pogda.

Τα υπόλοιπα ματς την αγωνιστικής είναι:

Sunderland-Arsenal
Swansea-Norwich
Fulham-Stoke
Everton-Chelsea
Blackburn-QPR
Bolton-Wigan
Tottenham-Newcastle
Wolves-West Brom(12/2)
Aston Villa-Manchester City(12/2)

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.