Όρθια με Suarez η Liverpool!

Αν και ανύπαρκτοι στο ματς οι Reds κατάφεραν και έμειναν όρθιοι στο Stamford Bridge με γκολ του Suarez!

Ο ΒορειοΙρλανδός τεχνικός παρέταξε την Liverpool με 5 αμυντικούς δείγμα του γεγονότος πως ''κατέβηκαν'' στο γήπεδο ...για να μην χάσουν! Το γκολ του Suarez έσωσε το ματς καθώς οι Reds σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ανύπαρκτοι παρουσιάζοντας σήμερα ένα πολύ κακό πρόσωπο!

Παρόλα αυτά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Ουρουγουανού άσου που για μια ακόμα φορά ξελασπώνει τους Reds! Το ματς δεν ξεκίνησε ιδανικά με τους Λονδρέζους να ανοίγουν το σκορ στο 20' λεπτό με κεφαλιά του Terry.Ωστόσο οι Reds ισοφάρισαν στο 73' λεπτό με τους Luis Suarez ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη όταν σε σουτ του Enrique στο 93' λεπτό ο Cech απέκρουσε δύσκολα στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Τραγική εμφάνιση απ'τον Joe Allen που σήμερα για έναν περίεργο λόγο έδειξε πολύ αγχωμένος με το ένα λάθος του να διαδέχονταν το άλλο! ''Βράχος'' για άλλο ένα ματς ο πιτσιρικάς Sterling που δείχνει να μην κωλώνει πουθενά ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Enrique.

Πολλά τα αμυντικά λάθη των Reds στο σημερινό ματς παρόλο που έπαιζαν με 5 αμυντικούς!Τελικό σκορ 1-1 με τους Reds να μένουν ευχαριστημένοι.



Δημοσιεύτηκε: 11/11/2012 20:06
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.