Ήταν όλοι εκεί, για σένα!

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής

Με αφορμή την απόφαση να συνεχίσει τη καριέρα του στις ΗΠΑ από το καλοκαίρι του 2015, ο Τζέραρντ διοργάνωσε ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό και κάλεσε σπουδαίες προσωπικότητες να δώσουν το παρών. Την θερμότατη υποδοχή σε Τόρες-Σουάρες.

Το επίσης τιμώμενο και έτερο σύμβολο της ομάδας, Τζέιμι Κάραγκερ, κατέβασε τη δική του εντεκάδα στο Άνφιλντ και αντιμετώπισε τους επίλεκτους του Τζέραρντ. Άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ, 2-2 το τελικό σκορ (δύο γκολ από τον αρχηγό).


Τους κάλεσε, δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Όλη η... παλιοπαρέα ήταν στο Άνφιλντ. Μεγάλοι και μικροί. Παλιοί γνώριμοι και νέοι με λαμπρό μέλλον μπροστά τους. Όλοι τους ήταν εκεί. Να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό έργο, μα και να τιμήσουν την τεράστια πορεία του Στίβεν Τζέραρντ στην ομάδα της καρδιάς του!

"Ο Τζέραρντ θα φύγει στο τέλος της σεζόν και αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς να τον δουν από κοντά με κάποιους από τους αγαπημένους τους. Όλα αυτά για να συγκεντρωθούν χρήματα για την κοινότητα", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ.


Όλα οδηγούσαν στο Άνφιλντ το ηλιόλουστο (ακόμα κι ο καιρός ευνοούσε) απόγευμα της Κυριακής. Τότε ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο αρχηγός. 44.903 καταγεγραμμένοι θεατές ήταν εκεί και περίμεναν να τους δουν όλους από κοντά!


Την πρόσκληση του αρχηγού των κόκκινων δέχτηκαν σπουδαίοι παίκτες με σπουδαία καριέρα. Μεταξύ άλλων, ποδοσφαιρικοί αστέρες που πέρασαν από το λιμάνι (Φερνάντο Τόρες, Λουίς Σουάρεζ (ο πιο πρόσφατος), Πέπε Ρέινα, Γιον Άρνε Ρίισε, Τσάμπι Αλόνσο), εμβληματικές μορφές της Τσέλσι (Τζον Τέρι, Ντιντιέ Ντρογκμπά), καθώς και ο -εδώ και λίγους μήνες (και νυν σχολιαστής στο Sky Sports)- Τιερί Ανρί!



Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να έλειπε η έτερη σημαία του λιμανιού, Τζέιμι Κάραγκερ (που επίσης ανήκει στο τιμ των σχολιαστών του Sky Sports). Ο άλλοτε εμβληματικός αμυντικός της Λίβερπουλ (από το 1996 έως το 2013), ηγήθηκε της ομάδας του και αγωνίστηκε 90 εξαιρετικά λεπτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το παιχνίδι, από άποψη θεάματος (μιας και δεν υπήρχε κίνητρο), ήταν χορταστικό. Όσοι έπαιξαν στο Άνφιλντ, φαινόταν ότι το απολάμβαναν. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Γκάραγκερ, πήραν προβάδισμα 2-0 με τους Μπαλοτέλι (με ωραίο σουτ) και Ντρογκπά αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Τζέραρντ μείωσε σε 2-1 από την άσπρη βούλα.

Κάτι που επανέλαβε και στο δεύτερο μέρος ο εμβλματικός αρχηγός, ο οποίος έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 ανάμεσα στους επίλεκτους Τζέραρντ και Γκάραγκερ. Πάντως, η πάσα του Ανρί είναι πραγματικά... από άλλο πλανήτη. Ακολουθεί βίντεο παρακάτω. Φαίνεται πως το στυλ και η τεχνική, δεν ξεχνιούνται!


Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ (Μπρένταν Ρότζερς): Τζόουνς, Α. Τζέραρντ, Τζόνσον, Τέρι, Γιον Άρνε Ρίισε, Νόλαν, Σ. Τζέραρντ, Τσάμπι Αλόνσο, Μπάμπελ, Τιερί Ανρί, Σινκλέρ

Αναπληρωματικοί: Νταν, Α. Γουίλιαμς, Λουίς Σουάρες, Φερνάντο Τόρες, Τσάρλι Άνταμ, Τζέι Σπίρινγκ, Γουόρνοκ, Κάρλος Τεϊσέιρα

Η ομάδα του Τζέιμι Κάραγκερ (Ρόι Έβανς): Πέπε Ρέινα, Τζον Φλάναγκαν, Τζέιμι Κάραγκερ, Αρμπελόα, Κέλι, Χ. Κιούελ, Ντάουνιγκ, Λούκας, Σέλβεϊ, Ντιντιέ Ντρογκπά, Μάριο Μπαλοτέλι

Αναπληρωματικοί: Γκούλατσι, Λουίς Γκαρσία, Νουν, Αλμπέρτο Μορένο, Κλισί, Φάμπιο Μπορίνι, Κρεγκ Μπέλαμι


The #LFCAllStars arriving at Anfield, a few familiar faces...
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015

Suarez, Torres and Alonso arriving at Anfield. Excited Reds? #LFCAllStars
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015


The opposition sizing each other up as they make their way on to the pitch at Anfield. #LFCAllStars ⚽️
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015


Less than ten minutes until kick-off here at Anfield. Hear what Gerrard and Carragher had to say in their pre-match interview. #LFCAllStarsIf you are in the UK and would like to donate to the Liverpool FC Foundation and nominated charities by text then please text YNWA15 followed by the amount you are donating to 70070. You may give £1, £2, £3, £4, £5 or £10.
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015


Brendan Rodgers: "Don't run forward if you can't run back!" #LFCAllStars
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015


#YNWA #LFCAllStars
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015

Gerrard XI 0 - 1 Carragher XI # Mario Balotelli
Gerrard XI 0 - 1 Carragher XI # Mario BalotelliExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 29 March 2015

Gerrard XI 0 - 2 Carragher XI # Drogba
Gerrard XI 0 - 2 Carragher XI # DrogbaExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 29 March 2015

Gerrard XI 1 - 2 Carragher XI # Gerrard (Penalty)
Gerrard XI 1 - 2 Carragher XI # Gerrard (Penalty)Exclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 29 March 2015

Gerrard XI 1 - 2 Carragher XI # Amazing Pass Henry
Gerrard XI 1 - 2 Carragher XI # Amazing Pass HenryExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 29 March 2015

Torres Suarez De Retour à Liverpool
Torres Suarez De Retour à LiverpoolExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 29 March 2015


Reina departs the action to a standing ovation here at Anfield. #LFCAllStars
Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015

Gerrard XI 2 - 2 Carragher XI # Gerrard (Penalty)
Gerrard XI 2 - 2 Carragher XI # Gerrard (Penalty)Exclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 29 March 2015
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.