Με Pistolero οδηγό!! (pics)

Εμφάνιση 4άδας από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς! Με τον Κουτίνιο να κόβει, τον Σουάρεζ να ράβει και τον Ρέινα να κατεβάζει ρολά οι Ρεντς προχώρησαν σε μια άνετη, όπως αποδείχτηκε, επικράτηση απέναντι στη Γουίγκαν στο DW.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λίβερπουλ, καθώς μετά από ωραία προσπάθεια του Κουτίνιο από αριστερά και συστημένη σέντρα στον Ντάουνινγκ στην καρδιά της περιοχής, ο Άγγλος δεν δυσκολεύτηκε με το κεφάλι να ανοίξει το σκορ.

Και από κει και πέρα μίλησε η κλάση του Λουίς Σούαρεζ. Ο Ρέινα με εξαιρετική επέμβαση είπε όχι στον Μπόις στο 16' και 2 λεπτά μετά ο Κουτίνιο συνέκλινε προς το κέντρο, έκοψε για τον Ουρουγουανό και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Αλ Χάμπσι για το 0-2!

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για τη μείωση, αλλά οι Ρεντς ήταν σε πολύ καλή μέρα. Ο Σουάρεζ στο 33' πήρε φάουλ σε καλή θέση και ανέλαβε την εκτέλεση. Η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μακάρθουρ και μπέρδεψε τον Αλ Χαμπσί, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 3ο γκολ για τους Ρεντς!

Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς ο Πέπε Ρέινα υποχρεώθηκε σε δεύτερη εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά του Ντι Σάντο στο 37'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με γκολ για τη Λίβερπουλ! Ο Τζόνσον κατέβασε ωραία τη μπάλα και έβγαλε τον Σουάρεζ στην πλάτη της άμυνας με τον Ουρουγουανό με πανέξυπνο πλασέ με εξωτερικό φάλτσο, να περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα της Γουίγκαν για το τελικό 0-4!

Μετά από το σημερινό ματς ο Σουάρεζ ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς με 21 τέρματα!

Αποστόλης









Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.