Tottenham VS Liverpool (Preview)


Άλλη μία δύσκολη έξοδο έχει απόψε στις 21:45 ώρα Ελλάδος η ομάδα μας καθώς ταξιδεύει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο στάδιο White Hart Lane για να αντιμετωπίσει την Tottenham.

Liverpool: Την επιστροφή στις νίκες αναζητά η ομάδα μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Tottenham. Με νίκη η ομάδα μας από την 11η θέση μπορεί να βρεθεί μέχρι και την 8η. Προερχόμαστε από την λευκή ισοπαλία στο Liberty Stadium απέναντι στην Swansea την περασμένη Κυριακή.

Πιθανή 11αδα: (4-2-3-1) Reina – Johnson – Skrtel – Agger – Enrique – Gerrard – Allen – Sahin – Suso – Sterling – Suarez.

Tottenham: Την δεύτερη της συνεχόμενη νίκη θέλει η ομάδα του Λονδίνου για να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από την κυριακάτικη νίκη με σκορ 3-1 επί της West Ham με σκόρερ τους Defoe(δις) και τον Bale.

Πιθανή 11αδα: (4-2-3-1) Lloris – Walker – Dawson – Caulker – Vertonghen – Sandro – Huddlestone – Dempsey – Bale – Lennon – Defoe.

Προιστορία: Κάκή παράδοση έχει η ομάδα μας από την Tottenham καθώς έχει να την κερδίσει μέσα στο White Hart Lane από το 2008 με 0-2 με σκόρερ τον Voronin και τον Torres ενώ από το 2008 και μετέπειτα σε έξι παιχνίδια μετρούμε 5 ήττες και μία λευκή ισοπαλία την περσινή περίοδο!

Καλή Επιτυχία Liverpool YNWA!!!

Author: Κωνσταντίνος
Share on Google Plus

About Constantinos Koulas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.