Ρότζερς: "Δεν φεύγει ο Σουάρεζ!"

Πεπεισμένος πως ο Λουίς Σουάρεζ θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο προπονητής της ομάδας παραδέχθηκε πως υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες για την περίπτωση του Ουρουγουανού, ωστόσο μόνο μια εξαιρετική πρόταση θα οδηγούσε στην φυγή του.

Ο 39χρονος Βορειοϊρλανδός δήλωσε σχετικά: "Ακούστε, κάθε παίκτης έχει την τιμή του αυτό είναι αλήθεια, ωστόσο δεν σημαίνει πως σκοπεύουμε να τον πουλήσουμε. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην ποιότητα και για αυτό δεν είναι προς πώληση."

"Δεν αμφιβάλλω για το αν θα υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον, γιατί είναι παίκτης υψηλού επιπέδου."

Ακόμη πρόσθεσε: "Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό παικτών που λέγονται "πρωτοκλασάτοι, και ο Σουάρεζ ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έτσι δε νομίζω να αλλάξει πολύ η κατάσταση από ότι την πρώτη χρονιά που ήρθα, όταν πολλές ομάδες ενδιαφερόντουσαν."

Ο Ρότζερς κλείνοντας αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας λέγοντας πως χρειάζεται βάθος στο ρόστερ. Ακόμη τόνισε πως επιθυμεί με το που ξεκινήσει η νέα χρονιά η ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμη και για αυτό οι μεταγραφές θα γίνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Αποστόλης

Πηγή: Skysports

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.