Ρότζερς:''Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν πολύ απογοητευτικό''

Στην άμυνα που (ξανά) άφησε εκτεθειμένους τους ''κόκκινους'' αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς Βασιλεία-Λίβερπουλ, ο Μπρένταν Ρότζερς.

''Ήταν ένα πολύ απογοητευτικό γκόλ να δεχθείς, μετά από όλη τη δουλειά που κάναμε πρίν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Στα 25 πρώτα λεπτά ήταν σαν να μην είχαμε μπει στο γήπεδο. ''Πουλάγαμε'' συνεχώς τη μπάλα και δε μας βγήκαν οι συνεργασίες που δοκιμάσαμε.Μετά όμως ''ξυπνήσαμε'' και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολλές φάσεις.''

''Η Βασιλεία είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι σε Αγγλικές ομάδες και είχαμε έξτρα κίνητρο για να πάρουμε έστω έναν βαθμό από το ματς.

Ο Μπαλοτέλι δε κατάφερε να ξανά βαλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ του Champions League,αλλά η εμφάνιση του ήταν καλή σύμφωνα με τον Ρότζερς.

''Δούλεψε πολύ σκληρά.Σίγουρα είναι η δουλειά του να δημιουργεί φάσεις και να πετυχαίνει γκολ και δουλεύει σε αυτό.''

Eπόμενος αντίπαλος για την Λίβερπουλ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Με αστέρια όπως ο Ρονάλντο, ο Μπέιλ και ο Χάμες Ροντρίγκεζ, η ισοπαλία μοιάζει καλό αποτέλεσμα.Τι λέει όμως ο Ρότζερς για τα 2 ματς με την ''βασίλισσα'';

''Ξέρουμε πολύ καλά οτι τα δύο επόμενα ματς θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς.Αλλά ο στόχος μας είναι η πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ.

''Ήταν μια κακή βραδιά για μας αλλά η επόμενη αγωνιστική στο Άνφιλντ θα είναι μια καλή ευκαιρία.Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα, γιατί τα παιχνίδια εντός έδρας είναι πολύ σημαντικά.Δε μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Θα μπούμε στο ματς με θετική ενέργεια. Ελπίζουμε οτι στο τέλος θα προκριθούμε στην επόμενη φάση γιατί αυτός είναι ο στόχος μας!

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης
Πηγή:Liverpool FC
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.