Βασιλεία-Λίβερπουλ (preview)

Η δεύτερη αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Champions League, φέρνει αντιμέτωπες την Βασιλεία και την Λίβερπουλ, σε ένα κατάμεστο, όπως όλα φαίνονται, Ζανκτ Γιακομπ Παρκ.Οι δύο ομάδες θέλουν και οι δύο την νίκη , η μεν Βασιλεία για να πιάσει την Λίβερπουλ στην δεύτερη θέση του Group B και η δε Λίβερπουλ για να αυξήσει την διαφορά της από την Βασιλεία, έτσι ώστε να εδραιωθεί στην δεύτερη, ίσως και πρώτη , και να πάει με άλλον αέρα στα δύο παιχνίδια με την Ρεαλ Μαδρίτης.

Στα αγωνιστικά τώρα, στη Λίβερπουλ παρά την αναπάντεχη,στα τελευταία λεπτά, ισοπαλία το Σάββατο με την Έβερτον, βλέπουν ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να βγάζει στον γήπεδο την ποιότητα που έβγαζε και την περασμένη σεζόν. Στον πρώτο αγώνα με την Λουντογκορετς ζορίστηκε πραγματικά για να πάρει την νίκη στο 93' και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει μία τέτοια κακή εμφάνιση.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορεί ακόμη να υπολογίζει στον Σταριτζ, που αν και προπονείται κανονικά με την ομάδα δεν είναι 100% έτοιμος, οπότε κρίθηκε σωστό να μην ταξιδέψει με την ομάδα στην Ελβετία. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σακό, ο οποίος ,όπως είπε επίσημα ο Ρότζερς , τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα απουσιάσει για κάποιες βδομάδες. Επίσης θα απουσιάζουν οι μακροχρώνια τραυματίες : Τσαν, Αλλεν, Φλάναγκαν, Τζονσον.
Στις επιστροφές θα βρίσκεται ο Λαζαρ Μαρκοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή που ''κουβαλούσε'' από πέρυσι με την Μπενφίκα.


Στην αντίπερα όχθη ,η Βασιλεία ,στο πρώτο ματς των ομίλων, γνώρισε μία αναμενόμενη ήττα από την Ρεαλ Μαδρίτης στην Ισπανία με 5-1. Η Βασιλεία παραμένει όμως πρώτη στο ελβετικό πρωτάθλημα παρά την εντός έδρας ισοπαλία με την Τουν το Σάββατο με 1-1. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κερδίσει την Λίβερπουλ καθώς έτσι θα έχει άμεσες βλέψεις ακόμη και για την δεύτερη θέση.

Ο Σόουζα βλέπει όλους σχεδόν τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι που ακόμη δεν έχει κατασταλάξει στο σύστημα, με το οποίο θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ. Στις απουσίες θα είναι ο τιμωρημένος Ντιας και ο Ντεγκεν.

Πιθανές ενδεκάδες :

Βασιλεία :   Βατσλικ, Τσακα, Σερ, Σουχι, Σαφαρι, Ελνενι, Φραι, Τσουφι, Γκονζαλες, Γκασι, Στρελερ.

Λίβερπουλ :  Μινιολε, Μανκιγιο, Λοβρεν, Σκρτελ, Μορενο, Τζεραρντ, Χεντερσον, Λαλλανα, Κουτινιο, Στερλινγκ, Μπαλοτελι.

Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.