Τζέραρντ: "Έχουμε πολλά να μάθουμε."

Σε αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, μετά το τέλος της αγχωτικής επικράτισης επί της βουλγαρικής Λουντογκόρετς με 2-1 στο Άνφιλντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τζέραρντ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ, η οποία είχε δεχθεί την ισοφάριση στο παρθενικό γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, από τον νεοεισελθόντα, Ντάνι Αμπάλο, ακριβώς με την συμπλήρωση των 90'.

Μετά από 5 χρόνια απουσίας η Λίβερπουλ μπορεί να επέστρεψε στη διοργάνωση, όμως όχι με τον τρόπο που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια στις εντός έδρας αναμετρήσεις της,

"Είμαστε πολύ ανακουφισμένοι. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε στη διοργάνωση παίρνοντας τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα", δήλωσε αρχικά ο Τζέραρντ.

"Δε νομίζω ότι αυτή ήταν μια καλή εμφάνιση από εμάς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, που είναι ζωτικής σημασίας." 

"Νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι όσο προχωράει η σεζόν."

"Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα εδώ, που ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους και να προσαρμοστούν και βέβαια υπάρχουν και πολλές προσδοκίες προς εμάς, λόγω της περσινής χρονιάς, αλλά θα πάρει καιρό για να ξαναφτάσουμε εκεί, ας ελπίσουμε πως θα γίνει νωρίς και όχι αργά." 

"Κάποιες φορές πρέπει να μπουσουλήσεις προτού περπατήσεις."

Σχετικά με τον Μάριο Μπαλοτέλι, που σκόραρε για πρώτη φορά με τα κόκκινα, ο Τζέραρντ πιστεύει ότι ο Ιταλός θα βρει πολλές ακόμη φορές δίχτυα μέσα στη σεζόν.

"Πιστεύω πως αυτό θα είναι το πρώτο από πολλά.", πρόσθεσε.

"Νομίζω ότι τα έδωσε όλα. Πολλές φορές βλέπεις τους επιθετικούς να δυσανασχετούν όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτούς, όμως αυτός ήταν αδιάλλακτος και συνέχισε να προσπαθεί μέχρι που τελικά του παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία και την τελείωσε εξαιρετικά."

Ο Στίβι φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει και τα εύσημα στο νεαρό Χαβιέ Μανκίγιο για την καλή του εμφάνιση και το έξυπνα κερδισμένο πέναλτι στο τέλος του αγώνα.

"Τα έχει πάει πολύ καλά από τη μέρα που ήρθε, όχι μόνο χθες, αλλά αυτός είναι ο τύπος του αμυντικού που μπαίνει μπροστά, είναι δυναμικός και επιθετικός.", είπε ο Τζέραρντ.

"Επιβραβεύτηκε που ήταν γενναίος και φιλόδοξος ακόμα και τόσο πίσω που βρισκόταν στο γήπεδο -πολλά πλάγια μπακ θα είχαν μείνει πίσω προκειμένου να κρατήσουν την ισοπαλία από αυτό το ματς."

"Κυνήγησε μια πραγματικά χαμένη μπαλιά και ανταμείφθηκε για αυτό."


Πηγή: Skysports.com

Eπιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.