Ομάδα της χρονιάς στις γυναίκες η Λίβερπουλ!

Το βραβείο "Ομάδα της Χρονιάς" έλαβε η γυναικεία ομάδα της Λίβερπουλ στα Βραβεία Γυναικείου Ποδοσφαίρου της FA, μετά και τη διατήρηση του τίτλου στο αγγλικό πρωτάθλημα για δεύτερη σερί σεζόν.

Η ομάδα του Ματ Μπερντ ολοκλήρωσε μία ακόμα σπουδαία χρονιά κατά την οποία κατάφερε να βρεθεί από την τρίτη στην πρώτη θέση μόλις σε 90 λεπτά, καθώς οι προπορεύουσες Τσέλσι και Μπέρμιγχαμ ήρθαν ισόπαλες στην μεταξύ τους κρίσιμη αναμέτρηση, αφήνοντας πρώτες τις Ρεντς που προέρχονταν από νίκη.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου όλα τα μέλη της διοίκησης, του προσωπικού, αλλά και της ομάδας παρευρέθηκαν. Μάλιστα οι Κόκκινες διεκδίκησαν και τρία ακόμη βραβέια, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Ματ Μπερντ, ήταν υποψήφιος για Προπονητής της Χρονιάς, η Νατάσα Ντάουι ήταν υποψήφια για το Γκολ της Χρονιάς για αυτό που πέτυχε κόντρα στη Σάντερλαντ, ενώ και η διεθνής με την Κ20 της Αγγλίας, Κέιτι Ζελέμ, ήταν υποψήφια για την πιο Βελτιωμένη Παίκτρια της Χρονιάς.

Κανείς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και έτσι η Λίβερπουλ περιορίστηκε απλά στο βραβείο της "Ομάδας της Χρονιάς"...διόλου κακό!


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.