Aston Villa 0 - 6 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: Ψάχνετε βαθμό κάτω από 7? Ε, λοιπόν, κοιτάτε λάθος άρθρο!

Εκκωφαντική νίκη με 0 - 6 για την ομάδα μας μέσα στο Villa Park. Νίκη που τη χρειαζόταν για ψυχολογικούς, αλλά και βαθμολογικούς λόγους. Εκτενέστερη αναφορά στον αγώνα θα βρείτε εδώ. Πάμε όμως να δούμε πώς απέδωσαν οι Reds στο καλύτερο παιχνίδι μας για εφέτος, βαθμούς που όπως πάντα σας παρουσιάζει το liverpoolfans.gr:

Simon Mignolet: Θεατής σε όλο τον αγώνα, οι μόνες φορές που χρειάστηκε να παρέμβει ήταν σε κάποιες σέντρες. Άλλο ένα Clean Sheet για το Βέλγο goalkeeper.

Βαθμολογία: 7/10

                                           O Nathaniel Clyne πανηγυρίζει το 0 - 5, με το Roberto Firmino.

Nathaniel Clyne: Πολύ περισσότερες προωθήσεις από τον Άγγλο αριστερό αμυντικό, η δυναμική του αντιπάλου τον βοήθησε να αναμειχθεί περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας μας. Πέτυχε το 0 - 5, σε ένα παιχνίδι που ήταν σίγουρα μέσα στους 3 καλύτερους παίχτες της Liverpool.

Βαθμολογία: 8,5/10

Alberto Moreno: Η Villa ήταν ανύπαρκτη επιθετικά, οπότε ο Ισπανός δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στον τομέα που υστερεί. Επιθετικά πίεσε πολύ καλά, και ήταν παρόν στις προσπάθειες της ομάδας μας στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου.

Βαθμολογία: 7,5/10

Μamadou Sakho: Θεατής σε όλο τον αγώνα, με ήρεμες πάσες βοήθησε στις πρώτες μπαλιές της ανάπτυξης του παιχνιδιού της ομάδας μας, ενώ ήταν αλάνθαστος.

Βαθμολογία: 7/10





                                         Ο Κοlo Toure, πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool.

Κοlo Toure: Ακριβώς τα ίδια με το Sakho, πέτυχε ωστόσο το 0 - 6, στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool.

Βαθμολογία: 8/10

Emre Can: Πολύ καλύτερα αυτή τη φορά από το Γερμανό. Με σωστές μεταβιβάσεις (87% ποσοστό επιτυχίας), αλλά και μεστές προωθήσεις, έμοιαζε επιτέλους με την ήρεμη δύναμη που χρειάζεται η ομάδα μας στο κέντρο. Το 0-3 που διαμόρφωσε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την εμφάνισή του.

Βαθμολογία: 8/10

Jordan Henderson: Αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου ως παρτενέρ του Emre Can, και εντυπωσίασε. Και αυτός χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε κακή κατάσταση, την οποία και πραγματοποίησε. Πολύ σωστές προωθήσεις και από αυτόν, ενώ έδωσε την ασίστ από το κόρνερ για το γκολ του Toure.

Βαθμολογία: 7,5/10

 
                              Philippe Coutinho και James Milner, στο γκολ του δεύτερου με απευθείας χτύπημα φάουλ.

James Milner: Είχε πετύχει γκολ εναντίων της Villa στο Anfield, στάθηκε αρκετά τυχερός και πέτυχε και σήμερα. Αγωνίστηκε αρκετά μπροστά, προς την περιοχή της Villa, ωστόσο αρκετές φορές γύρισε προς τα πίσω είτε για να πάρει μπάλα, είτε για να πρεσσάρει ή να μαρκάρει. Ακούραστος όπως πάντα.

Βαθμολογία: 7,5/10

Philippe Coutinho: Όσο αγωνίστηκε, ήταν το Α και το Ω της ομάδας μας. Χρειαζόμαστε υγιή το μικρό μας μάγο, και αυτός κατάφερε από το πρώτο κιόλας λεπτό να μας το αποδείξει αυτό. Εντυπωσιακή σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Sturridge, εξαιρετική κάθετη για τον Origi, 2 assist και πολλές στιγμές μαγείας για το Βραζιλιάνο.

Βαθμολογία: 9/10 (MOTM)

Roberto Firmino: Xαμένος στην αρχή του αγώνα, ανέβασε στροφές μετά το πρώτο τέταρτο και συνεργάστηκε άψογα με Coutinho και Sturridge. Έδωσε την assist στο goal του Emre Can. Πολύ καλή εμφάνιση για άλλον έναν αγώνα.

Βαθμολογία: 8/10



             Ο Daniel Sturridge σκοράρει στην επιστροφή του στη βασική εντεκάδα, και πετυχαίνει το 0 - 1.

Daniel Sturridge: Είχε να αγωνιστεί βασικός από τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Aston Villa, που είχε πετύχει 2 γκολ. Ε και? Σα να μην πέρασε μια μέρα. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του. Εξαιρετικά τελειώματα, πέτυχε το 1-0, ενώ μπορούσε να είχε πετύχει και 2ο γκολ. Ανοίγει χώρους, κρατάει μπάλα, πασάρει, ντριπλάρει, είναι ο επιθετικός που χρειάζεται η ομάδα μας. Με αυτόν υγιή, η Liverpool θα ήταν ομάδα που θα μπορούσε να διεκδικήσει τετράδα.

Βαθμολογία: 8,5/10




                      Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, ο Divock Origi πετυχαίνει το 0-4.

Divock Origi (Στη θέση του Daniel Sturridge στο 62'): Πέτυχε γκολ 37 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Είχε καλή κίνηση και πάντα αποτελούσε κίνδυνο για την άμυνα της Villa.

Βαθμολογία: 8/10

Κevin Stewart (Στη θέση του Philippe Coutinho στο 67'): Το ιδανικό ντεμπούτο στην Premier League για τον Άγγλο. Άνετος στην κατοχή, βοήθησε τους Can και Ηenderson να προωθηθούν περισσότερο.

Βαθμολογία: 7/10

Christian Benteke (Στη θέση του Roberto Firmino στο 74'): Αγωνίστηκε λίγο, στην επιστροφή του στο Villa Park ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, και δεν μπορεί να κριθεί.

Bαθμολογία: -/10


              Xαμογελαστός o Jurgen Klopp, στο πιο εύκολό του απόγευμα μέχρι στιγμής, στον πάγκο των Κόκκινων.

Jurgen Klopp: Εξαιρετικό στήσιμο από το Γερμανό, με 2 παίχτες στο κέντρο. H oμάδα του
κατάφερε να πετύχει γρήγορο γκολ και να διώξει το άγχος από πάνω της. Oι απουσίες των Lallana, Lucas και Lovren ήταν σα να μην υπήρχαν μπροστά στην επιστροφή των Coutinho, Sturridge. Σίγουρα ο Γερμανός θα εύχεται να παραμείνει υγιής ο διεθνής Άγγλος επιθετικής. Φάνηκε η διαφορά κλάσης μεταξύ των 2 ομάδων, σε ένα εύκολο απόγευμα για τους κόκκινους.

Βαθμολογία: 9/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός


Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.