Σουόνσι-Λίβερπουλ (pre-view)






Στο Liberty Stadium θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της BPL, ανάμεσα στην γηπεδούχο Σουόνσυ και την Λίβερπουλ. Οι ''κόκκινοι'' που είναι αήττητοι μέσα στο 2015 στην BPL φιλοδοξούν να πετύχουν ακόμη μία νίκη, ώστε να συνεχίσει το κυνήγι μιας θέσης στην τετράδα που θα της εξασφάλιση την έξοδο στο CL. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο πρώτο ματς στο Ανφιλντ είχαν ηττηθεί με 1-4, φιλοδοξούν σε μια νίκη, όπως είχαν πράξει με την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ στο προηγούμενο εντός έδρας αγώνα νικώντας την με 2-1.

Στα αγωνιστικά ο Ρότζερς βλέπει τον αρχηγό της ομάδας να επανέρχεται στην ομάδα μετά από επτά ματς απουσίας, ενώ οι επίσης τραυματίες Σκρτελ, Αλεν και Σακο θα υπολογίζονται κανονικά, σε αντίθεση με τον Χοσε Ενρίκε. Ακόμα ένα παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Λούκας, Αιμπ, Φλάναγκαν και Τζόουνς.

Στην αντίπερα όχθη ο Γαρυ Μονκ θα έχει στην διάθεσή του τον Γκομις, ο οποίος κατέρρευσε στο παιχνίδι με την Τότεναμ στις 4 Μαρτίου. Ο Γκομίς υπέφερε από ένα είδος υπότασης και αυτό του προκαλούσε λιποθυμικά επεισόδια, όμως την Τετάρτη επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Ενδιαφέροντα Στατιστικά

Τέσσερα γκολ απέναντι στην Σουόνσι σε τέσσερις αγώνες, με την φανέλα της Λίβερπουλ, έχει ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο Σελβευ έχει βρει δίχτυα τα τελευταία τρία παιχνίδια των δύο ομάδων, με την φανέλα της Σουόνσι, και το τελευταίο ήταν αυτογκολ.

Η Λίβερπουλ έχει συλλέξει περισσότερους βαθμούς το 2015 από οποιαδήποτε ομάδα στην BPL (23).

H Λίβερπουλ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα 5 συνεχόμενες φορές εκτός έδρας(στο πρωτάθλημα) , κάτι που έχει να το κάνει από το 1985.


ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ

Σουόνσυ: Fabianski, Taylor, Williams, Fernadez, Naughton, Shelvey, Ki Sung-Yeunk, Gomis, Cork, Routledge, Sigurdsson.

Λίβερπουλ : Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Allen, Sterling, Moreno, Coutinho, Sturridge, Lallana.


Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.