Leicester 3 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Συνεπείς στην ασυνέπεια...

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας από την περσινή πρωταθλήτρια Leicester, σε μια εμφάνιση που δε θύμισε στο ελάχιστο το εκκωφαντικό 4-1 στο Anfield. Περνάμε στις βαθμολογίες των παιχτών της ομάδας μας:



Simon Mignolet: Δε φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα 3 γκολ. Ίσως θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στο πρώτο, ωστόσο η άμυνα τον εξέθεσε. Έπαιξε έξω από την περιοχή του ως keeper-sweeper πολύ περισσότερο απ'ότι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν και σε ορισμένες περιπτώσεις αποσόβησε τα χειρότερε.

Βαθμολογία: 7/10 (ΜΟΤΜ)



Nathaniel Clyne: Δεν έκανε λάθη αμυντικά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο ελάχιστο επιθετικά. Οι σέντρες του δεν μπορούσαν να περάσουν τον πρώτο αμυντικό της Leicester ενώ η πρώτη του επαφή πολύ βαριά. 

Βαθμολογία: 3.5/10

Joel Matip: Συνεχίζεται το ντεφορμάρισμα και για τον Καμερουνέζο αμυντικό, που με παρτενέρ τον Lucas δεν μπόρεσε γι'άλλη μια φορά να συνεργαστεί σωστά. Ο Vardy έφυγε πολλές φορές στην πλάτη των δύο αμυντικών, πολύ περισσότερες απ'ότι θα έπρεπε. Η δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας ήταν επίσης εμφανής. 

Βαθμολογία: 3/10



Lucas Leiva: Ό,τι γράφτηκε και για τον Matip.

Bαθμολογία: 3/10

James Milner: Από τους λίγους "μικροδιασωθέντες" καθώς δε φέρει μεγάλη ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει και κάτι για να τη διορθώσει. Ελάχιστα θυμώμαστε από τη συμμετοχή του στο σημερινό ματς.

Βαθμολογία: 4/10

Emre Can: Τον έσωσε η προσπάθειά του στη φάση του γκολ. Κατά τα άλλα απογοητευτική η παρουσία του, τόσο στο χώρο του κέντρου, όσο και όταν τοποθετήθηκε ως τρίτο σέντερ μπακ. Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Δεν έχουμε και τη διάθεση.

Βαθμολογία: 4/10

Georginio Wijnaldum: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σα να μην εμφανίστηκε καν στο γήπεδο. Φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ της Leicester, καθώς έδωσε εύκολα την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Στην επανάληψη και με την αλλαγή του συστήματος είχε σωστές τοποθετήσεις και βοήθησε ώστε η Liverpool να ισορροπήσει -κάπως- το παιχνίδι.

Βαθμολογία: 3.5/10

Adam Lallana: Πολύ κακός στο σημερινό παιχνίδι και ο Adam Lallana που βρίσκεται σε διαρκές ντεφορμάρισμα. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις και επιλογές, χωρίς να βγάλει την ενέργεια που μας έχει συνηθίσει. Έχασε καλή ευκαιρία στο 2-0 για να μειώσει το σκορ. Φέρει ευθύνη στο 3-0 της Leicester, καθώς έφαγε την προσποίηση του Fuchs. Αντικαταστάθηκε. 

Βαθμολογία: 3/10

Sadio Mane: Όπως και ο Lallana, και αυτός έκανε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις. Μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να μπει στο κλίμα του αγώνα. Αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 3/10



Philippe Coutinho: Εξαφανισμένος στο πρώτο ημίχρονο, είχε ένα καλό πεντάλεπτο στο 2ο, και τίποτα άλλο. Μπόνους 0.5 για το γκολ.

Βαθμολογία: 3.5/10

Roberto Firmino: Ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου, με διαφορά. Πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι από τον Firmino με χαμένα κοντρόλ, λάθος πάσες και μηδέν δημιουργία ευκαιριών. Βρισκόταν ακόμα στην Ισπανία.

Βαθμολογία: 2/10

Alberto Moreno (στη θέση του Adam Lallana στο 66'): Δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε.

Βαθμολογία: -

Divock Origi (στη θέση του Sadio Mane στο 66'): Ό,τι γράφτηκε για τον Moreno.

Βαθμολογία: -

Ben Woodburn (στη θέση του Lucas Leiva στο 84'): Aκόμα μια συμμετοχή για τον 17χρονο winger.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Δύο μήνες το ίδιο ματς βλέπουμε Jurgen, σε repeat. 4-3-3 που δε βγήκε γι'άλλη μια φορά. Λάθος επιλογές στην αρχική 11αδα με Lucas και πάλι ως στόπερ. Γύρισε για πρώτη φορά στη θητεία του στη Liverpool σε σύστημα με 3 αμυντικούς στο ημίχρονο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Κάνε κάτι Jurgen, η ομάδα παραπαίει.

Βαθμολογία: 2.5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.