Simon Mignolet: "Κοιτάμε μπροστά και όχι για δικαιολογίες"


Στην Liverpool δεν έχουν καμία δικαιολογία για την φόρμα τους στο 2017 μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να αφήσουν πίσω τους όλες τις απογοητεύσεις και να επικεντρωθούν στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Arsenal στο Anfield, προκειμένου να δώσουν μια απάντηση, σύμφωνα με τον Simon Mignolet.



Η ήττα με 3-1 των Reds στο Leicester το βράδυ της Δευτέρας σημαίνει ότι η ομάδα έχει κερδίσει μόλις 2 από τους 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής στο νέο έτος.

Παρ 'όλα αυτά, ενώ αναγνωρίζει πως αυτή η κατάσταση είναι μια τεράστια απογοήτευση, ο Mignolet επιμένει πως αυτό μπορεί να αλλάξει και είναι κάτι που θα επιδιωχθεί, με την ομάδα να κοιτάει σταθερά τον αγώνα με τους Gunners και την ευκαιρία να επιστρέψουν πίσω στις νίκες.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, δήλωσε αναλυτικά στο Liverpoolfc.com:

"Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαμε να πούμε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαμε μερικούς τραυματισμούς, είχαμε πολλά παιχνίδια, ο Sadio πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά στο τέλος όλα αυτά είναι δικαιολογίες και δεν θέλουμε να τις αναζητήσουμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.
Γνωρίζουμε πως ο Ιανουάριος δεν ήταν ο καλύτερος μας μήνας, αλλά δεν θέλουμε να κοιτάξουμε πίσω, έχουμε και πάλι την ευκαιρία κόντρα στην Arsenal και αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξουμε, δείξαμε στο Emirates στην αρχή της σεζόν ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι τους, αυτό ακριβώς πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε και πάλι, είναι το επόμενο παιχνίδι και γι 'αυτό ανυπομονούμε."

"Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κριτική ως ένα είδος ενέργειας για να πάρες τον εαυτό σου ξανά πίσω και να τον πιέσεις ακόμα περισσότερο και πιο σκληρά, ανυπομονούμε για την επόμενη ευκαιρία.
Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε, είναι ένα νέο παιχνίδι ενάντια στην Arsenal, ένα νέο ενενηντάλεπτο για να παίξουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία."

Ένα σπουδαίο ματς έρχεται λοιπόν το Σάββατο, με την Liverpool να βρίσκεται στην πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, ένα βαθμό πίσω από την Arsenal, η οποία ωστόσο έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Παρ 'όλα αυτά, με 12 παιχνίδια ακόμα να απομένουν, ο Mignolet αισθάνεται ότι ο στόχος της εξασφάλισης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα εξακολουθεί να είναι εφικτός.

"Δώδεκα είναι πολλά παιχνίδια και πολλοί βαθμοί για να κερδίσεις ή να χάσεις, ας προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και φυσικά αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας.
Στην Premier League, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, είτε στην έδρα σου είτε μακριά από αυτήν, αλλά εμείς, όπως πρέπει να κάνεις γι'αυτόν τον σύλλογο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μέγιστο των πόντων από τα παιχνίδια που απομένουν."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.