Πρόταση-μαμούθ στα σκαριά!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Εξελίξεις έχουμε στο θέμα του Naby Keita, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα είναι ο #1 μεταγραφικός στόχος της ομάδας μας.

Η RB Leipzig έχει δηλώσει ξανά και ξανά πως ο Keita δεν είναι προς πώληση και θα σκεφτούν αυτό το ενδεχόμενο μόνο αν η προσφορά αγγίξει τα 70 εκατομμύρια λίρες. Ε, λοιπόν όπως φαίνεται, η ομάδα μας δεν αποθαρρύνεται από αυτό το γεγονός και ετοιμάζει πρόταση-μαμούθ στο Γερμανικό σύλλογο. Απομένει να επιστρέψει ο Jurgen Klopp από τις διακοπές του για να δώσει το τελικό "ΟΚ". Όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με τον έγκυρο Paul Joyce.



Έχουμε νέα όμως και στο θέμα Virgil Van Dijk, από τον James Pearce αυτή τη φορά. 

Σύμφωνα με τον Pearce, η Liverpool έχει πολύ λίγες πιθανότητες στο κυνήγι του Ολλανδού. Η Southampton έχει κάνει ξεκάθαρο πως δε θέλει να πουλήσει τον Van Dijk -και ειδικά στη Liverpool- και η μόνη περίπτωση στην οποία μπορεί ξανά η ομάδα μας να εμπλακεί στο μεταγραφικό παζάρι, είναι αν κάνει κρούση και πάλι η Chelsea αφού πρώτα δηλώσει ο ίδιος ο Van Dijk πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τους "Αγίους".

Δεν έχει μπει καλά καλά ο Ιούλιος, και ο μεταγραφικός πυρετός βρίσκεται στα ύψη -όπως και η θερμοκρασία αυτές τις μέρες! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν!
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.