Πιστεύει ότι θα πουλήσει τον Sakho η Liverpool


Πίστη κυριαρχεί στις τάξεις της Liverpool ότι η ομάδα θα καταφέρει να πουλήσει τον Mamadou Sakho, έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων λιρών που ζητάει για τον Γάλλο διεθνή.

Όπως επιβεβαιώνει και η Liverpool Echo, η Crystal Palace παρουσιάζεται αυτή την ώρα το φαβορί για την αγορά του 27χρονου stopper, παρά το γεγονός ότι ένα μήνα πριν έβρισκε υπερβολικές τις απαιτήσεις των Reds για την πώλησή του.

Ο Sakho, έστω κι αν δε πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ, έκανε μια καλή σεζόν με τους ''Αετούς'' και η Liverpool θεωρεί ότι οι 30 εκατομμύρια λίρες είναι ένα ρεαλιστικό ποσό, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της και την μεταγραφή του Michael Keane στην Everton που κόστισε 25 εκατομμύρια.

Ο Γάλλος φαίνεται ότι τα έχει βρει με την Palace, η οποία όμως ακόμα είναι επιφυλακτική για την αγορά του, εξαιτίας του ποσού. Ο πρόεδρός της μάλιστα πριν ένα μήνα είχε δηλώσει ότι ''Θα είναι δύσκολο να τον αποκτήσουμε, νομίζω ότι ζητάνε πολλά για αυτόν. Δε θα είναι εύκολο να τον φέρουμε με μεταγραφή. Πρέπει να κοιτάξουμε το budget και να είμαστε ρεαλιστικοί.''

Ο Sakho βρίσκεται στο Melwood, όπου προπονείται μόνος του, όμως είναι μαζί με το ιατρικό επιτελείο, καθώς συνεχίζει την αποκατάστασή του από τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο στα τέλη Απριλίου.

Έχοντας τελευταία φορά αγωνιστεί με τη Liverpool πριν 15 μήνες, το μέλλον του Sakho είναι μακριά από το Anfield, και μένει να δούμε αν οι Reds μπορούν να εξοικονομήσουν το ποσό που ζητάνε για τον άλλοτε βασικό τους κεντρικό αμυντικό.

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.