Liverpool v Chelsea 1-1: Βαθμολογίες παικτών: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Salah, στα χαμηλά η μεσαία γραμμή


Ακόμα δύο βαθμούς μέσα από τα χέρια της έχασε η Liverpool, με την Chelsea να ισοφαρίζει στο φινάλε, σε ένα ακόμα ματς που ο Salah ήταν εντυπωσιακός, ενώ πολύ πεσμένη ήταν η μεσαία γραμμή της ομάδας.

Γράφει ο: Μάνος Χαχλιούτης

Πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, αρκετές αλλαγές και ένα χαμένο πρώτο ημίχρονο για την Liverpool στην αποψινή αναμέτρηση, με τον Αιγύπτιο να είναι και πάλι ο καλύτερος του γηπέδου, την ίδια στιγμή που ο Chamberlain έκανε ίσως μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την ομάδα μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των ποδοσφαιριστών:

Simon Mignolet: Ήταν σωστός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έσωσε την Liverpool σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στις εξόδους του ήταν αρκετά καλός.
Δυστυχώς, στη φάση του γκολ, δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να ήταν λίγα βήματα μακριά από το τέρμα του.

Βαθμολογία: 6,5/10

Joe Gomez: Ακόμα μια καλή εμφάνιση για τον Άγγλο, δεν άφησε περιθώρια στον Marcos Alonso να έχει πολλά ανεβάσματα και να απειλήσει, με εξαίρεση μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο.
Κρίνεται θετική η παρουσία του και δείχνει πιο φορμαρισμένος από ποτέ.

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και την φυσική κατάσταση που βρισκόταν, δεν κατάφερε να κάνει καλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην άμυνα.
Έχασε σε αρκετές περιπτώσεις τον Morata, ενώ δεν μπορούσε να αντιδράσει όταν πήγαινε κατά μέτωπο ο Hazard.

Βαθμολογία: 6,5/10

Ragnar Klavan: Συνεχίζει σε καλό μομέντουμ ο Εσθονός, αντιμετώπισε πολύ καλά το μαρκάρισμα του Morata σε σχέση με τον παρτενέρ του στην άμυνα, ενώ δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του στο ψηλό παιχνίδι.
Αρκετά βελτιωμένος από τη στιγμή που πήρε τη θέση του Lovren στο κέντρο της άμυνας.

Βαθμολογία: 7/10


Alberto Moreno: Ξεπέρασε πολύ γρήγορα την κακή του εμφάνιση κόντρα στην Sevilla και επέστρεψε στους καλούς αγώνες, όπως μας έχει συνηθίσει φέτος.
Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι πιο επιθετικός στην αναμέτρηση και να προκαλέσει προβλήματα από τα αριστερά, κάτι που δεν έκανε, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Βαθμολογία: 7,5/10

Jordan Henderson: Θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα ο Άγγλος διεθνής, πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, επιτρέποντας πάρα πολλές φορές στον Hazard να φτιάξει παιχνίδι από τη θέση του.΄
Σίγουρα βελτιωμένος από την τελευταία φορά, όμως χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Βαθμολογία: 6,5/10

James Milner: Από τα χειρότερα ματς του James με την φανέλα της Liverpool, ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και τα λάθη του επέτρεπαν πολλές αντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ελάχιστα την απόδοση του, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.

Βαθμολογία: 5,5/10

Philippe Coutinho: Όλο το παιχνίδι του Antonio Conte ήταν πάνω στον Βραζιλιάνο, με αποτέλεσμα να μην του αφήνουν καθόλου χώρους να φτιάξει παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου η δημιουργία της ομάδας ήταν μηδαμινή.
Στο δεύτερο μέρος, βρήκε χώρους, βελτίωσε την απόδοση του και η ομάδα άλλαξε μόλις πήρε τα πάνω του.

Βαθμολογία: 6,5/10


Mohamed Salah: Σε κάθε αγώνα γινόμαστε κουραστικοί λέγοντας το, αλλά για ακόμα μια φορά ο Αιγύπτιος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έτρεχε, μοίραζε, δημιουργούσε, γυρνούσε και βοηθούσε στην άμυνα και το κυριότερο, σκόραρε.
Μεταγραφική...ληστεία αποδεικνύεται για το ποσό που δόθηκε τη σημερινή εποχή.

Βαθμολογία: 8/10 (ΜΟΤΜ)


Oxlade-Chamberlain: Ίσως η καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της Liverpool, τρομερά δραστήριος, έδειξε όρεξη και διάθεση, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πονοκεφάλους στα αντίπαλα μπακ, ενώ χρεώθηκε την ασίστ στο γκολ του Salah.
Η Liverpool απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά ως παίκτης από τον πάγκο

Βαθμολογία: 7,5/10

Daniel Sturridge: Τίποτα το ιδιαίτερο για ακόμα μια φορά η παρουσία του Άγγλου στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε να απειλήσει την άμυνα των «Μπλε», ενώ τις περισσότερες φορές έβγαινε δεύτερος στις μονομαχίες.
Σίγουρα έχει περάσει και καλύτερα βράδια ο Studge.

Βαθμολογία: 5,5/10

Gini Wijnaldum (στη θέση του Sturridge στο 66'): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά το γκολ του Salah, έδωσε τις απαιτούμενες ανάσες στη μεσαία γραμμή, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Βαθμολογία: 6/10

Sadio Mane (στη θέση του Chamberlain στο 88'): Μετά την περίεργη επιλογή να μείνει εκτός, ο Σενεγαλέζος στο χρονικό σημείο που πέρασε στο ματς, δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα και δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: -/10

Adam Lallana (στη θέση του Milner στο 88'): Επιτέλους επιστροφή στα γήπεδα για τον Adam μετά από περίπου πέντε μήνες και όλοι ευχόμαστε σιγά σιγά να δούμε τον ποδοσφαιριστή που...μεταμορφώθηκε στα χέρια του Klopp.

Βαθμολογία: -/10


Jurgen Klopp: Κανένας δεν κατάλαβε για ποιον λόγο κατέβασε τη συγκεκριμένη ενδεκάδα στην αναμέτρηση, αφήνοντας πρωτοκλασάτα και φορμαρισμένα ονόματα εκτός των βασικών.
Πολλά τα λάθη του Γερμανού τεχνικού στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα ο Antonio Conte να κάνει πολύ εύκολα το παιχνίδι του και να βρει γκολ με μία από τις αλλαγές του.
Αντιθέτως ο Klopp δεν αντέδρασε σε κάποια κίνηση, τη στιγμή που ο Ιταλός έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές.
Για ακόμα μια φορά δεν φρέσκαρε την ομάδα σε χρονικό σημείο που έδειχνε να πονάει, κάνοντας πολύ αργά (και χωρίς λόγο) τις δύο τελευταίες αλλαγές του.
Σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα...

Βαθμολογία: 5,5/10
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.