Σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον Coutinho οι Βραζιλιάνοι - Προβληματισμένοι στη Liverpool

Η πρόθεση των Βραζιλιάνων να παίξει ο Phil σε ένα από τα δύο φιλικά τους προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο των Reds.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Με ένα τράβηγμα στον προσαγωγό να τον ταλαιπωρεί, ο Philippe Coutinho απουσίασε από τα τελευταία 3 παιχνίδια της Liverpool, ωστόσο η εθνική Βραζιλίας τον συμπεριέλαβε στα πλάνα της για τα φιλικά με Ιαπωνία και Αγγλία. 

Σύμφωνα με τον γιατρό της Σελεσάο, Rodrigo Lasmar, ο μικρός μάγος λογικά δεν θα προλάβει τους Ιάπωνες, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Wembley κόντρα στα τρία λιοντάρια: "ο Coutinho είχε ένα μυικό πρόβλημα στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού. Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης, και παρότι γνωρίζαμε πως δεν θα είναι εντελώς έτοιμος, αποφασίσαμε να ολοκληρώσει την αποκατάσταση του σε εμάς. Η πιθανότητα να αγωνιστεί με την Ιαπωνία είναι πάρα πολύ μικρή, αλλά δουλεύουμε για να σιγουρέψουμε πως θα παίξει κόντρα στην Αγγλία".

"Μπορεί να μην είναι έτοιμος για να παίξει με την Ιαπωνία, όμως αν είναι θα καθίσει στον πάγκο και θα πάρει μερικά λεπτά. Αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Εστιάζουμε να τον έχουμε στο δεύτερο παιχνίδι".

Όλη αυτή η ετοιμασία των Βραζιλιάνων, φυσικά, προκαλεί τον προβληματισμό των Reds, και την αγωνία για την εξέλιξη της κατάστασης του Phil και τους κινδύνους που παραμονεύουν αν οι γιατροί κινηθούν βιαστικά. 

πηγή: Liverpool echo
Share on Google Plus

About LiverpoolFansGr team

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.