Φέρτε πίσω τα Σ.Κ μας - #KloppOut

Έχουν περάσει ακριβώς 3 χρόνια από την μέρα που ο Klopp ήρθε στην Liverpool. Kαι δυστυχώς έχει ρημάξει ό,τι υπήρχε στο dna αυτού του συλλόγου.

Γράφει ο Dr. Jesse (Τμήμα ψυχολογικής ανάλυσης και υποστήριξης οπαδών Liverpool

Έχουν πέρασει οι μέρες που μου ερχόντουσταν οι παραγγελίες για τα Xanax με τις κούτες, έχουμε φάει 1 γκολ σε 4 ματς. Το σημαντικότερο είναι ότι πλέον η ομάδα παίρνει αποτελέσματα χωρίς να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Και εγώ ρωτάω: Ποιον κοροιδεύετε ρε; Που στο διάολο έχετε κρύψει την κανονική ομάδα; Ναι, καταλάβατε, αυτή που θα έμενε με τον Karius στο τέρμα. Που θα ισοφαριζόταν από την Palace και σίγουρα θα είχε φάει το goal από την Brighton στο Anfield.

Είναι ας πούμε ο VVD αμυντικός για την ομάδα; Αυτός τους κόβει όλους. Αστα διάλα βαρετέ. Ο κύριος Becker, ποιος είναι αυτός ο κύριος που βγαίνει και καθαρίζει όλες τις φάσεις; Του έχουν πεί που έχει έρθει;

Αντιγράφω από σχόλιο στην σελίδα (μόνοι σας τα λέτε...):
«Σκαουζερς δεν γιναμε για τους τιτλους και τις σβηστες νικες ρε νιαμου, γιναμε για την ψυχεδελεια,την παρανοια και την αυξομειωση της μεγαλης πιεσης...ασταδιαλα πια,τα εχετε ρημαξει ολα.
Υ.Γ:Ταβερνιαρη ροι γυρνα πισω,αυτος ο γερμαναρας βιαζει το dna του συλλογου».
Και συνεχίζω φίλε μου, και εγώ σου λέω ότι γινόμαστε η ομάδα που κερδίζει every fockin week, και;

Έχει κανένα νόημα; Να κάτσουμε άμα είναι να βλέπουμε τα ματς νηφάλιοι και όλα ντάξει. Είναι αυτή μωρέ η Liverpool που ξέραμε; Arsenal του 2004 θα καταντήσουμε, εγώ σας προειδοποιώ. Δεν θα ανεβαίνει η αδρεναλίνη με τίποτα. Εγώ ήδη νοσταλγώ την μεγάλη ομάδα του Brendan Rodgers που για να βγάλουμε ενενηντάλεπτο θέλαμε ενέσεις, και χάπια για την πίεση στην καλύτερη. 

Και τώρα ας το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα: ο άνθρωπος, όπως και ένα σύνολο ανθρώπων, είναι ελεύθερο όταν δεν σκέφτεται το μέλλον, όταν γενικά δεν υπάρχει μέλλον και συνέπεια πράξεων. Ο Klopp είπε «Αν κοιτάξουμε τον όμιλο έχουμε αποκλειστεί ήδη». Και εννοούσε αυτό ακριβώς. Δεν πάμε για κανένα πρωτάθλημα παιδιά. Πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με την Tottenham. Μετά με την Παρί. Μετά με την Soton. Match by Match και θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Υ.Γ. 2/9/1913 Kάπου στο Merseyside λένε πως ζείς ακόμα….
Share on Google Plus

About LiverpoolFansGr team

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.